Donald Trump şi Melania vor divorţa după plecarea de la Casa Albă? "Ea de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca să se poată separa"

27 decembrie, 2020
6 donald trump si melania divort 2 jpg jpeg

Donald Trump nu a pierdut doar alegerile prezidenţiale americane şi visul lui de a bifa şi al doilea mandat la Casa Albă. Problemele de-abia acum încep pentru el şi ne referim la viaţa lui conjugală, care n-a fost niciodată una model. 

Superba de-acum fostă Primă Doamnă se pregăteşte să debarce atât de la Casa Albă, cât şi din viaţa soţului ei cu 24 de ani mai în vârstă decât ea. Chiar aşa, dacă ar fi să-i credem pe foştii angajaţi ai cuplului prezidenţial, Melania va divorţa de Donald imediat ce se va închide uşa Casei Albe în urma lor. „Melania de-abia aşteaptă să se termine acest mandat, ca ea să poată divorţa. Dacă ea ar face acest pas cât timp el este încă în funcţie, o umilinţă extremă pentru Trump, el ar găsi o cale pentru a o pedepsi“, susţine Omarosa Manigault Newman, fostă asistentă a preşedintelui Trump.

1 donald trump si melania divort 5 jpg jpeg

Nu este prima dată când se vorbeşte despre destrămarea mariajului de 15 ani al celor doi, însă odată cu ieşirea lor din lumina reflectoarelor, un asemenea pas nu va mai scandaliza atât de mult opinia publică. Vorbim de un mariaj descris ca fiind o tranzacţie între cel mai puternic om din stat şi o soţie-trofeu. Cât au locuit la Casa Albă, cei doi au avut mereu dormitoare separate, aşa că nimeni n-a fost păcălit de aşa-zisa lor relaţie perfectă. Este clar că din înfrângerea lui Trump va câştiga şi Melania, dacă e să luăm de bună dezvăluirea celor de la New York Magazine, care susţin că, în 2016, Melania a plâns de disperare când soţul ei a câştigat mandatul de preşedinte. Ca mulţi alţi americani şi nu numai, doamna Trump chiar nu se aştepta ca Donald să câştige... Iar la alegerile din noiembrie 2020, tot precum majoritatea americanilor, e posibil ca Prima Doamnă în vârstă de 50 de ani să fi sperat ca Donald să piardă, de data aceasta, alegerile.

Declarativ, însă, Melania a trebuit să îşi joace rolul până la capăt şi să-l susţină pe Trump până în al doisprezecelea ceas, aşa cum a făcut-o, de altfel, prin postarea ei de pe Twitter, după anunţarea câştigătorului. „Poporul american merită alegeri corecte. Orice vot legal - nu ilegal - trebuie să fie numărat. Trebuie să protejăm democraţia prin transparenţă totală“, a scris ea. E normal să fie aşa, căci Melania are de apărat nu doar reputaţia soţului ei, ci şi un contract post-nupţial negociat cu Donald, prin care aceasta se asigură că fiul lor, Barron, va avea drepturi egale la moştenirea din partea lui Trump, alături de cei patru fraţi mai mari ai săi, după un eventual divorţ.

Mişcarea ar putea să-i aducă în conturi fostei Prime Doamne nu mai puţin de 50 de milioane de dolari, mai mult decât au primit celelalte două neveste ale lui Trump, după separare (14 milioane pentru Ivana Trump şi doar 2 milioane pentru Marla Maples). Cei care se aşteaptă ca Prima Doamnă să facă dezvăluiri picante despre viaţa alături de Donald, în eventualitatea unei separări, pot aştepta, însă, mult şi bine. Ca şi în cazul celei de-a doua sa soţii, Marla Maples, Trump i-ar fi stipulat şi Melaniei, în contractul lor prenupţial, că îi este interzis să dea interviuri cu tentă negativă despre el sau să publice o carte care să-l aibă ca subiect. Dar ce nevoie avem de dezvăluiri când Donald este, chiar el, ca o carte deschisă? Mai ales prin postările lui de pe Twitter.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}