Donald Trump vrea să candideze din nou la preşedinţia Statelor Unite

19 martie, 2015
donald trump candideaza la presedintia sua jpeg

Milionarul american nu se lasă! Vrea să ajungă şef la Casa Albă şi pentru asta e dispus să mai cheltuiască o mică avere pentru a intra din nou în campanie. În plus, vrea s-o îngenuncheze pe contracandidata Hillary Clinton.

Milionarul american nu se lasă! Vrea să ajungă şef la Casa Albă şi pentru asta e dispus să mai cheltuiască o mică avere pentru a intra din nou în campanie. În plus, vrea s-o îngenuncheze pe contracandidata Hillary Clinton.

Omul de afaceri Donald Trump a făcut miercuri un pas important către o candidatură în alegerile prezidenţiale americane din 2016, relatează AP.

"Eu sunt singurul care poate face America să fie cu-adevărat mare din nou", a declarat vocalul republican, citat într-un comunicat, anunţând formarea unui comitet exploratoriu.

La doar un pas de lansarea oficială a campaniei, acest anunţ îi permite să înceapă să colecteze fonduri şi să angajeze personal în cursa către Casa Albă. Trump a anunţat că a angajat deja consilieri politici în Iowa, New Hampshire şi South Carolina, care găzduiesc primele trei înfruntări din cursa internă.

Trump este considerat unul dintre favoriţi în tabăra republicană. În tabăra democrată, Hillary Clinton este prezentată de sondaje ca favorită pentru obţinerea învestiturii partidului.

image

El a sugerat de mult că aspiră la obţinerea învestiturii republicane, însă de această dată pare mai serios, comentează AP, care se referă la o declaraţie recentă a acestuia potrivit căreia nu va prelungi contractul cu postul american NBC pentru reality show-ul "The Apprentice".

„Iubesc foarte mult ţara noastră, dar este o ţară care se confruntă cu o problemă gravă“, este citat Trump în acest comunicat amplu, în care îndeamnă la refacerea infrastructurii, îmbunătăţirea securităţii frontierelor, consolidarea armatei şi îmbunătăţirea situaţiei economice. „Americanii merită mai mult decât primesc de la politicienii lor, care doar vorbesc, cu toţii, fără să facă nimic“, mai afirmă Trump.

Un alt comunicat care confirmă dorinţa magnatului imobiliarelor de-a ajunge la Casa Albă a fost postat şi pe pagina personală de Facebook, în urmă cu câteva ore.

image

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg