Donatella Versace şi fiica ei au donat 200.000 de euro unui spital din Milano: "Este important să fim uniţi"

16 martie, 2020
4 donatella versace donatie coronavirus 1 jpg jpeg

Celebrităţile au făcut importante donaţii în lupta cu coronavirusul! Donatella Versace şi fiica sa, Allegra, au decis să doneze 200.000 de euro Spitalului San Raffaele din Milano. 

Italia traversează una dintre cele mai dificile perioade. Criza coronavirusului a luat proporţii neaşteptate, numărul deceselor a ajuns la 1.809, după ce 368 de persoane au murit în 24 de ore din cauza COVID-19. Vedetele internaţionale, cele care au în conturi adevărate averi, au decis să ajute spitalele cu diferite sume semnificative de bani.

Donatella Versace, 67 de ani, şi fiica ei, Allegra, 33 de ani, au decis să doneze 200.000 de euro departamentului de Terapie Intensivă a Spitalului San Raffaele din Milano. Conform harpersbazaar.com, acel spital a făcut un apel public în speranţa de a strânge fonduri deoarece banii sunt insuficienţi în comparaţie cu numărul mare de pacienţi aflaţi acolo şi testaţi pozitiv cu coronavirus. 

Celebrul creator de modă a transmis şi un mesaj: "În timpuri ca acestea este important să fim uniţi şi să îi ajutăm cum putem pe toţi cei care sunt pe linia frontului, luptând zilnic pentru a salva sute de vieţii"

Şi Giorgio Armani a donat bani pentru combaterea crizei coronavirusului

De când Italia a fost pusă pe harta roşie a epidemiei globale de coronavirus, Giorgio Armani a decis să se implice în limitarea efectelor devastatoare care afectează ţara sa natală.

Deja, creatorul de modă a donat 1,25 milioane de euro în contul a 4 spitale (Luigi Sacco, San Raffaele, Institutul de Oncologie din Milano şi Imstitutul Lazzaro Spallanzani din Roma) şi a Agenţiei Naţionale de Protecţie Civilă din Italia pentru combaterea crizei coronavirusului. Decizia lui a fost grăbită şi de anularea show-urilor sale de modă din cadrul Săptămânii Modei de la Milano.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate