Donează şi tu un obiect pentru un viitor mai bun al copiilor!

21 mai, 2012

Ţi-ai dorit vreodată să participi la un bal de caritate însa din anumite motive nu ai reuşit? Acum vei putea participa la un bal de caritate inedit...online. Fundaţia Life Care s-a conformat tehnologiei moderne şi organizează primul bal de caritate online : ,,Charity Ball: Our teens, our future’’, care va avea loc timp de două luni.

Scopul balului este acela de a strânge fonduri pentru BIO Camp, tabăra educaţională pentru adolescenţi ce va avea loc în luna august 2012, care va oferi unui număr de 50 de copii o saptămână memorabilă, printr-o educaţie care susţine potenţialul acestor copii şi creează începutul unei vieţi sănătoase şi a unui viitor de succes.

Participarea nu te costă nimic şi chiar poţi dona un obiect pentru un viitor mai bun al copiilor din BIO Camp. Toate obiectele donate vor fi licitate online pe întreaga durată a balului, non-stop, pe site-ul Fundaţiei Life Care.

Indiferent de zona ta geografică, disponibilitate sau situaţia materială, vei putea accesa începând cu 18 mai 2012: ,,Charity Ball: Our teens, our future’’ online pe www.fundatialifecare.ro.

Şi nu esti singur! Vei regăsi în balul online obiecte donate de copiii din BIO Camp sau chiar de vedetele autohtone care au dorit să susţină proiectul futurist şi să doneze pentru licitaţia online obiecte reprezentative. Printre vedetele ce susţin proiectul Fundaţiei Life Care se numără: Mihai Albu, Cătălin Botezatu, Emil Dumitrache, Ştefan Bănică Jr., Alina Lăţan, Octavian Bellu, Dan Bitman, Florentina Opriş etc.

Nu rata inaugurarea online ,,Charity Ball: Our teens, our future’’ pe 18 mai şi îndrăzneşte să dăruieşti ,,astăzi’’ pentru un ,,mâine’’ mai bun al tinerei generaţii. Te aşteptăm online la bal, ţinuta obligatorie nu există, intrarea este gratuită, trebuie doar să fii tu, pregătit să cunoşti oameni extraordinari şi să le fii alături unor copii minunaţi, cu un potenţial desăvârşit.Recente pe Ok! Magazine

Serena Williams (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg
laura11 jpg
Paris Jackson jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Ashton Kutcher şi Mila Kunis au o avere de 255 de milioane de dolari jpeg
olivia1 jpg
carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg