Donna din Beverly Hills 90210 şi soţul ei au renunţat la verighete. Tori Spelling se pregăteşte de divorţ?

20 iulie, 2021
10 donna11 jpg jpeg

Dean McDermott a fost văzut fără verighetă la o lună după ce soţia, Tori Spelling, a dezvăluit că nu mai împart acelaşi dormitor.

Bărbatul de 54 de ani nu este singurul care a renunţat la inel. Spelling, în vârstă de 48 de ani, a fost observată de mai multe ori în mai multe luni fără bijuteriile cu diamante, iar asta a alimentat zvonurile conform cărora ea şi McDermott se îndreaptă spre o despărţire.

În martie, actriţa din Beverly Hills 90210 a mers să viziteze o fermă alături de copiii ei, Liam , 14 ani,  Stella, 13,  Hattie , 9,  Finn , 8 şi Beau, dar no purta pe deget simbolul cununiei. De asemenea, şi în luna iunie blonda a ajuns la un salon din Los Angeles fără verigheta din dotare.

Deşi nu este clar în ce stadiu se află în prezent relaţia dintre cunoscuta actriţă şi soţul ei, tot mai multe persoane din anturajul lor spun că cei doi au probleme după 15 ani de căsătorie.

Spelling a dat mai mult din casă în podcastul lui Jeff Lewis şi a  recunoscut că există ceva animozităţi. Lewis a întrebat-o pe actriţă dacă mai face sex cu soţul ei şi dacă dorm în acelaşi pat, iar Spelling a răspuns sincer: „Ştii ce, chiar acum copiii şi câinii mei dorm în patul meu”.

Când a fost întrebată dacă McDermott stă într-o cameră de oaspeţi, ea a precizat că stă „într-o cameră”. În plus, a explicat că această schimbare s-a produs atunci când actorul a plecat de acasă pentru a filma un proiect.

Zvonurile despre problemele lor conjugale au circulat pentru prima dată după ce s-a aflat că McDermott şi-a înşelat soţia în 2013. Cei doi dădeau însă de înţeles că şi-au reparat relaţia în timp. Ba mai mult, că au reuşit să depăşească criza financiară  în care s-au aflat. Acum se pare că povestea lor a ajuns la capăt de drum, iar toate semnele dovedesc asta.

"Tori şi Dean au probleme mari de peste un an ", a precizat o sursă.  Între timp, McDermott s-a aratat deranjat că soţia lor a ales să vorbească public despre problemele lor conjugale "A fost o adevărată lovitură pentru el", a menţionat o sursă pentru OK! Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}