Doris Day, veterana de la Hollywood, are 96 de ani şi încă îi încântă pe apropiaţi cu vocea ei

11 septembrie, 2018
Portrait Of Doris Day jpeg

Doris Mary Ann Kappehoff s-a născut pe 3 aprilie 1922 în Cincinnati, Ohio. Între anii 1950 şi 1960 a fost unul dintre cele mai populare staruri hollywoodiene. Azi, are 96 de ani şi-i încântă pe cei apropiaţi cu stilul vivace şi vocea cristalină.

Doris Day

Femeie cu mai multe talente, destinul lui Day a fost să strălucească în showbizul american. A fost atrasă de dans şi muzică încă de la primii ani de viaţă. Din păcate, visul ei de a deveni o dansatoare profesionistă s-a stins în 1937, după ce a suferit un accident de maşină. Imediat după acest incident nefericit, Day s-a concentrat mai mult pe cântat şi, curând, avea să devină o vocalistă de top din Statele Unite ale Americii.

1950

Succesul ei pe plan muzical nu a fost ratat de cinefili, în 1948 cooptând-o pentru pelicula ”Romance on the High Seas”. În următorii zece ani, Doris Day a devenit una dintre cele prolifice actriţe de la Hollywood, apărând în peste 20 de producţii cinematografice de top, precum ”The Pajama Game”, ”Calamity Jane” şi ”The Man Who Knew Too Much”, în care a lucrat cu Hitchcock.

1973: Doris Day

În 2012, la 90 de ani, Doris Day s-a retras de pe micile ecrane şi, implicit, din cariera artistică. Nu a dispărut, însă, cu totul! Managerul ei, Bob Bashara, îi ţine la curent pe fanii nostalgici cu noutăţi despre starea ei de sănătate şi de spirit. Anul acesta, la împlinirea celor 96 de ani, Bob anunţa că Doris Day şi-a sărbătorit ziua de naştere în interiorul reşedinţei sale din Carmel, California, ”cântându-le” prietenilor şi apropiaţilor. ”Ea cântă tot timpul şi vocea ei încă sună minunat. I-am şi zis: <<Se aude minunat. Ai putea înregistra din nou>>. Însă, ea mi-a spus <<Nu, sunt învechită>>. E o perfecţionistă”, spune Bob.

La 90 de ani

Doris, la aniversarea de 90 de ani, salutându-şi fanii de la balconul casei eiRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg