Dosarele VIP. Trecutul nebănuit al unor staruri hollywoodiene

24 iulie, 2017
colaj secrete jpeg

Sunt faimoşi, bogaţi şi se bucură de un succes răsunător în showbiz, însă unele dintre cele mai mari staruri din lume ascund nişte secrete familiale greu de imaginat.

Oricât de mult a fost până acum supus atenţiei publice, Hollywo­odul continuă să ofere surprize nebănuite pentru cei interesaţi de drame personale la limita incredibilului şi destine mai ceva ca-n filme.

 Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix

 Actorul se numără printre starurile care ne surprind cu provenienţa lor Fratele regretatului River Phoenix s-a născut în Puerto Rico, într-o familie de hippioţi, John şi Arlyn Bottom pe numele lor, care erau membri ai cultului „Copiii lui Dumnezeu“. Sună inofensiv, nu-i aşa? Dar nu prea era, având în vedere că, în acest grup, se trecea într-o clipită de la rugăciuni la orgii sexuale dintre cele mai surprinzătoare. Principiul de bază pe care îl respectau participanţii acestor ritualuri era să faci sex până ajungi să te lepezi de Satana. Din păcate, lucrurile au scăpat de sub control când Joaquin avea vreo patru ani şi sectanţii ajunseseră să practice pedofilia. Familia Bottom a părăsit atunci cultul sexual din America de Sud şi s-a mutat în California, unde a renăscut sub numele de Phoenix.

 Anni-Frid Lyngstad

Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog, Frida Lyngstad şi Benny Andersson.

 Un alt superstar cu origini absolut uimitoare este nimeni alta decât Frida, fosta membră a celei mai cunoscute trupe muzicale din lume după The Beatles, ABBA. Ea a fost nimic altceva decât produsul unui program nazist de dezvoltare a rasei albe. În 1940, când Hitler a invadat Norvegia, le-a ordonat subordonaţilor săi să facă cât mai mulţi copii cu localnicele. Iar una dintre progeniturile programului nazist de creare a noi arieni a fost Anni-Frid Lyngstad, adică roşcata din ABBA, sau unul dintre cei 12.000 de bastarzi germani.

 Orlando Bloom

image

 Şi Orlando Bloom şi-a trăit propria dramă în primii ani de viaţă. Actorul din Piraţii din Caraibe a ştiut, întreaga sa copilărie, că tatăl lui era Harry Bloom, un avocat de succes şi un activist care a făcut istorie în Africa de Sud, alături de Nelson Mandela. La 13 ani, însă, a aflat adevărul: că tatăl său biologic este de fapt Colin Stone, un vechi prieten de familie, care fusese atât de binevoitor încât să le dăruiască soţilor Bloom un copil (prin metoda clasică!), deoarece Harry era steril. Vecinul săritor a devenit ulterior tatăl vitreg al lui Orlando, după ce Harry a murit, dar n-a reuşit niciodată să-l înlocuiască pe cel care a dat dovadă, toată viaţa sa, de curaj şi viziune politică. Nu-i nimic, Orlando, n-ai avut un tată faimos, dar măcar ai tu acum şansa unui destin aparte.

 Bono

image

Paul Hewson sau Bono, de la U2, a ştiut din start din ce familie se trage şi cine i-a fost sprijin în copilărie. Dar asta până la 14 ani, când tragedia i-a schimbat definitiv destinul. Aflat la înmormântarea bunicului său, Bono şi-a văzut mama murind chiar sub ochii săi. Femeia îndurerată a făcut un anevrism cerebral chiar în timpul ceremoniei, iar pierderea mamei într-un mod atât de neaşteptat l-a şocat pe bietul adolescent atât de mult, încât a apucat-o pe căi greşite. A început să-şi atace colegii, profesorii şi chiar pe propriul frate în crize violente care păreau incontrolabile. Din fericire, Paul i-a cunoscut, într-o bună zi, pe ceilalţi trei membrii ai formaţiei şi au creat U2, canalizându-şi apoi toată furia şi suferinţa spre muzică.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}