Două rochii ale prinţesei Diana au fost vândute cu 276.000 de dolari

11 mai, 2011

Cele două ţinute vestimentare care au aparţinut lui Lady Di au fost vândute pentru suma totală de 276.000 de dolari în cadrul unei licitaţii organizată de casa Julien's Auctions

Cele două ţinute vestimentare care au aparţinut lui Lady Di au fost vândute pentru suma totală de 276.000 de dolari în cadrul unei licitaţii organizată de casa Julien's Auctions, duminică, la Los Angeles.

În cadrul seriei de manifestări prilejuite de căsătoria dintre prinţul William şi Kate Middleton, casa de licitaţii Julien's Auctions a scos la vânzare două rochii, una de seară, de culoare neagră, pe care prinţesa Diana a purtat-o în timpul unei vizite de stat în anul 1992, şi alta fără mâneci, din mătase, care a fost purtată de Diana la Festivalul de Film de la Cannes din 1987, dar şi la spectacolul "Miss Saigon" de la Theater Royal din Londra în 1989.

Culmea e că însăşi prinţesa Diana şi-a dorit ca ele să fie scoase la licitaţie în scopuri caritabile, cu trei luni înainte de moartea ei. Doar că rochiile au rămas depozitate într-o încăpere cu temperatură constantă. Acum, la aproape 14 ani de la moartea prinţesei, cele două ţinute au fost cumpărate de un muzeu renumit pentru 144.000 de dolari şi, respectiv, 132.000 de dolari.

Foto: www.juliensauctions.com