Dovada că tratamentele pentru alopecie funcţionează. Jada are deja o nouă podoabă capilară

22 septembrie, 2023

După ce a trecut printr-o reală depresie cauzată de neobişnuita alopecie care a lăsat-o complet cheală, acum soţia lui Will Smith se mândreşte cu părul regenerat.

Jada Pinkett Smith are o nouă podoabă capilară. FOTO: Facebook
Jada Pinkett Smith are o nouă podoabă capilară. FOTO: Facebook

Nimeni nu e fericit să-şi piardă părul, dar pentru o femeie chiar e o traumă. Iar când femeia mai este şi în centrul atenţiei, sub reflectoarele showbiz-ului, drama este cu atât mai mare.

Jada Pinkett Smith a trecut printr-o adevărată depresie, atunci când a văzut că lupta ei de a stopa neobişnuitul fenomen de alopecie a fost pierdută. Însă, după o perioadă de lamentare, a reluat tratamentele şi de data aceasta se văd şi rezultatele.

Chiar zilele trecute, soţia actorului Will Smith ne-a surprins plăcut cu un look nou şi foarte futurist, atunci când s-a fotografiat cu noua ei coafură - un perişor des, regenerat şi vopsit într-o nunţă metalizată de arămiu.

Noua sa imagine vine ca un fel de cadou pentru aniversarea ei de 52 de ani, pe care a sărbătorit-o, iată, cu o nouă podoabă capilară. Iar transformarea ei de la blond decolorat la părul rose gold îi complimentează perfect tonul măsliniu al pielii și a făcut-o să strălucească de frumusețe interioară și exterioară.

"O surpriză de ziua de naștere în nuanţa șerbetului, în cadrul unui răsărit de soare în Fecioară", a notat Jada Pinkett Smith în dreptul fotografiei care a adunat imediat zeci de mii de like-uri.

Actriţa şi gazda podcastului "Red Table Talk" a ales să poarte un pulover negru cu guler înalt şi o pereche de cercei argintii şi a fost sărbătorită de întreaga familie la Soho House din Malibu.

Jada Pinkett Smith se află în plin turneu de promovare a cărţii sale, "Worthy", care tocmai a fost lansată la New York şi care e cotată ca fiind inspiraţională pentru multe femei. Lansarea oficială în librării din Statele Unite va avea, însă, loc pe 4 octombrie.

FOTO: FacebookRecente pe Ok! Magazine

AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg