"Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă!" Detalii incredibile despre abuzul la care a fost supusă Britney Spears de către tatăl ei

6 iulie, 2021
3 jamie britney spears jpg jpeg

Războiul dintre Britney Spears şi tatăl ei pare că nu se mai termină.

Iar surse din interiorul familie dau de înţeles că între cei doi membri Spears n-ar mai fi cale de împăcare, cu atât mai mult cu cât tatăl vedetei, Jamie Spears, ar fi folosit nişte apelative incredibile la adresa fiicei sale, după audierea din cadrul procesului de tutelă.

Ei bine, acesta ar fi spus că Britney este o "curvă grasă" şi o mamă groaznică. "Eu sunt Britney Spears!", i-ar fi spus acesta unei prietene de familie, Jacqueline Butcher, cu referire la faptul că el a făcut-o vedetă pe fiica lui.

Într-o declaraţie pentru ziarul The New Yorker, Jacqueline Butcher îşi aminteşte că, în 2008, atunci când Jamie a internat-o pentru prima dată pe Britney într-o clinică de psihiatrie, i-ar fi spus acesteia următoarele: Draga mea, eşti grasă. Tati o să te pună la dietă, o să-ţi ia un antrenor şi-o să-ţi revii în formă.

Mai mult, Jamie i-ar fi spus fiicei sale că va putea să-şi vadă copiii doar dacă îi urmează ordinele. Cât despre mama vedetei, Lynne Spears, aceasta l-a susţinut pe fostul ei soţ în defavoarea fiicei sale: "Ascultă-l pe tati şi îţi vor da drumul de acolo!", i-ar fi spus aceasta lui Britney, conform sursei citate.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg