”Draga mea Regină, te iubesc infinit.” Beyoncé, mesaj răvășitor pentru Tina Turner

25 mai, 2023

Regina Rock’n Roll a murit la 83 de ani, măcinată de o boală îndelungată. Artiștii din întreaga lume îi aduc omagii regretatei soliste care a încântat cu hiturile sale, adevărate ever-green-uri. Printre ei se numără și Beyoncé, diva care a cântat alături de Tina Turner în 2008.

Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg

Omagiile curg din întreaga lume pentru legenda muzicii Tina Tuner, după ce cântăreața a murit pe 24 mai, la vârsta de 83 de ani, liniștită, la reședința sa elvețiană.

Celebră pentru șlagărele sale „Proud Mary” și „The Best”, Tina Turner, ”pantera” cu picioare perfecte, este omagiată de toți artiștii pe care i-a marcat. Cu o carieră de peste 60 de ani, cântăreața americano-elvețiană a câștigat opt ​​premii Grammy și are o stea atât pe Hollywood Walk of Fame, cât și pe St Louis Walk of Fame.

După ce moartea Tinei Turner a fost anunțată miercuri seară, omagiile colegilor muzicieni, actori și alte celebrități au început să curgă pentru cântăreață, denumită pe scară largă regina rock and roll-ului.

Beyoncé i-a dedicat un mesaj special Tinei Turner. Cele două au făcut un show memorabil în 2008, pe scena Grammy, la cea de-a 50-a ediție a prestigioaselor premii, care s-a ținut la Los Angeles, Staples Center.

„Draga mea Regină, te iubesc infinit”, a scris artista într-un mesaj pe site-ul ei oficial. „Sunt atât de recunoscătoare că ai fost o inspirație pentru mine și mulți alții în toate modurile, ai deschis calea! Ești inovatoare! Ești forță și rezistență. Ești simbolul puterii și al pasiunii. Suntem cu toții atât de norocoși că am fost martorii bunăvoinței tale și ai spiritului tău frumos, care va rămâne aici pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut.”, a marcat public Beyoncé plecarea îndrăgitei artiste Tina Turner.

Cântărețul canadian Bryan Adams, care a avut și o piesă în duet cu Tina Turner, este profund afectat de trecerea ei în neființă. „RIP Tina Turner. Condoleanțe lui Erwin și familiei Tinei. Voi fi veșnic recunoscător pentru timpul petrecut împreună în turnee, în studio și ca prieteni. Îți mulțumesc că ai fost sursă de inspirație pentru milioane de oameni din întreaga lume, pentru că ți-ai spus adevărul și ne-ai oferit darul vocii tale. It's Only Love și asta e tot“, a scris el pe conturile sale de socializare.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg