Draga Olteanu Matei, în stare gravă la spital. Ce se întâmplă cu marea actriţă

13 noiembrie, 2020
1 draga jpg jpeg

Momente grele pentru Draga Olteanu Matei. Actriţa de 87 de ani a suferit o hemoragie digestivă şi a ajuns în stare gravă la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, iar acum ar fi în comă.

Marea actriţă a lăsat în urmă scena după ce ne-a bucurat sufletul o viaţă şi trăia de câţiva ani la Piatra Neamţ. Anii au schimbat-o, emana o tristeţe greu de acceptat. Comedia, pe care o slujise cu sfinţemie, atâţia ani nu mai făcea parte din viaţa ei. Recunoaştea că nu are prieteni şi că, într-un fel, distanţarea socială a făcut întotdeauna parte din viaţa ei.

După plecarea soţului ei parcă ceva se rupsese. Omul care o sprijinise în tot şi în toate dispăruse brusc. I-a fost greu să accepte, cuvintele ar fi prea sărace pentru a descrie dragostea ce îi legase. Trăiau unul pentru celălalt , în povestea lor nu existau jumătăţi de măsură."44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el... Aşa a fost viaţa noastră", mărturisea Draga Olteanu într-un interviu.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg