Dragoş Bucur: "Nu mă vaccinez şi nu port mască". Ce a urmat după dezvăluirea actorului

10 februarie, 2021
1 dragos bucur coronavirus 2 jpg jpeg

A fost infectat cu coronavirus şi acum face dezvăluiri neaşteptate!

Actorul Dragoş Bucur a surprins în seara de 9 februarie cu o dezvăluire pe reţelele de socializare. A avut un mesaj scurt, dar neaşteptat în care a dezvăluit că nu se vaccinează.

"In cazul in care nu aveaţi pe cine sa înjuraţi: nu ma vaccinez şi nu port masca.", a notat actorul.

Reacţiile celor care îl urmăresc nu au întârziat să apară. Unii au fost de acord cu el, dar majoritatea nu: "Cel mai probabil omu' a avut covid, a trecut uşor peste el, deşi este în grupa de risc, iar acum nu mai poarta masca şi nu se vaccinează pt ca a facut anticorpi. În alta ordine de idei, i-as recomanda sa meargă pana la camera de garda de la Bals, sa vadă acolo tineri care abia respira, cu măştile pe fata, aia nu au avut norocul lui. (...) Nu ai fi singura dezamagire... Ma refer la oameni de la care as fi avut pretentii. (...) Eu port mască. Am avut Covid, că am luat de la fraieri care nu poartă şi tuşesc pe unde apucă fără să pună mâna la gură, sau pun mâna la gură şi pe urmă ating orice în jurul lor. (...) Păi nu a zis nimeni că e nevoie să ai creier şi cunoştinţe de cercetător ştiinţific pentru a juca în filme. Poţi avea talent ca actor şi să nu prezinţi urme de gîndire critică, nu ai fi primul. Dar nu e musai să te şi lauzi cu asta. (...) Dragoş Bucur- ce dacă nu te vaccinezi şi nu porţi mască. Nu ne interesează şi nu cred ca e nevoie sa te lauzi cu asta."

1 dragos bucur coronavirus jpg jpeg

Dragoş Bucur a avut coronavirus

Dragoş Bucur a avut coronavirus în septembrie 2020. Emisiunea pe care o prezintă la Pro TV, "Visuri la cheie", şi-a întrerupt filmările după ce acesta a fost depistat cu COVID-19. Se pare că filmările au fost sistate, dar difuzarea pe post a emisiunii nu a fost afectată, producătorii având episoade filmate în avans.

“Confirmăm faptul că Dragoş Bucur a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Atât starea lui de sănătate, cât şi a membrilor familiei sale este bună. Putem confirma că în conformitate cu îndrumările oferite de autorităţi şi ţinând cont de măsurile interne ale companiei, toate persoanele care au intrat în contact direct cu el au fost contactate şi sunt în procedura de testare. De asemenea, am oprit filmările temporar, până la aflarea următoarelor veşti”, se arăta în comunicatul celor de la PRO TV, transmis în exclusivitate pentru Libertatea.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson