Dragoste în vremea coronavirusului. “Voiam să fiu cu el.” Soţia lui Idris Elba nu s-a izolat de actorul infectat şi acum are şi ea COVID-19

22 martie, 2020
1 asta jpg jpeg

O frumoasă poveste de dragoste sau înconştienţă pură? După ce ne spunea, în urmă cu o săptămână, că a ieşit pozitiv la analiza coronavirus, Cel mai sexy bărbat din lume în 2018 a primit multe critici că nu se izolează de restul familiei lui. Iar cei care-l criticau aveau dreptate pentru că cea care i-a fost alături la bine şi, mai ales, la greu este şi ea infectată acum.

“Împreună la bine şi la greu, în boală şi sănătate” are, în zilele acestea, conotaţii noi! Mai ales în cazul cuplului Idris Elba-Sabrina Dhowre-Elba, care au ales să nu se izoleze unul de altul nici măcar după ce el fusese diagnosticat cu noul coronavirus. Cum era de aşteptat, soţia lui a luat boala de la faimosul actor şi acum au amândoi COVID-19.

Împreună în boală şi sănătate

tot ei jpg jpeg

Sabrina a ţinut să-i explice lui Oprah de ce a ales să stea în izolare împreună cu soţul ei bolnav: “Voiam să fiu cu el”, adăugând că a simţit instinctul de soţie de a avea grijă de soţul ei.

Cei doi soţi au stat de vorbă cu Winfrey despre carantina lor, petrecută împreună în New Mexico, unde era în plină producţie cel mai recent film al lui.

“Oprah, îţi pot spune că am descoperit în dimineaţa aceasta că sunt şi eu pozitivă pentru coronavirus”, i-a dezvăluit doamna Elba mogulului media. În completare, Idris (47) a declarat că n-a dezvoltat “simptome majore” şi că se simte “OK”.   

“Este interesant şi îngrijorător în acelaşi timp cum cei bolnavi sunt purtători şi se pot simţi bine, dar pot transmite boala foarte uşor”, a făcut el referire la faptul că este asimptomatic.

ei doi jpg jpeg

Sabrina, care se simte de asemenea bine, a precizat următoarele: “Nu simt nimic niciun simptom al coronavirusului, ceea ce este foarte ciudat. E posibil ca starea noastră să se schimbe în câteva săptămâni, lucru despre care vă vom informa fără ezitare.”

Pentru a trece timpul petrecut în izolare mai uşor, cei doi soţi joacă jocuri video, şah şi încearcă să găsească moduri creative de-a petrece timpul. Actorul s-a apucat de învăţat să cânte la chitară şi îi mai face câte o serenadă jumătăţii sale. “Şi ştiţi ce? Nici măcar nu e prea rău. Nu mă deranjează că s-a apucat de cântat la chitară. De fapt, e chiar romantic…”, a dezvăluit Sabrina.

Cei doi soţi, pe vremea când puteau ieşi din casă...

1111111111111111 jpg jpeg

Şi adevărul e că dragostea ce-i uneşte este de necontestat.

“Când se întâmplă aşa ceva în lume, dragostea e tot ce avem. Cine sunt eu să refuz sprijinul pe care mi l-a acordat soţia mea?!”, încerca actorul să se justifice pentru faptul că, bolnav fiind, s-a izolat împreună cu soţia.

#eOKsaStaiAcasa

Foto - ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate