Drăguşanu şi Pestriţu declară!

5 octombrie, 2010

Eram la Antena 2 în direct, în emisiunea Oanei Mareş, când mi-am dat seama şi i-am spus că în România există meseria de “declarantă”. E plin de dudui care fac declaraţii. Asta e treaba lor. Oana m-a întrebat “cum adică” şi eu n-am mai apucat să-i răspund. Da-i spun acum. Bianca Drăguşanu e asistentă tv nu în sensul că trebuie să plimbe invitaţii de la intrarea în platou pe canapea. E asistentă tv în sensul că trebuie în timpul zilei să declare treburi. Să aibă Capatos ce s-o întrebe seara. Face cumva promo emisiunii toată ziua. Stă pe telefon şi face declaraţii. Că e stăpâna lui Cristea. Că numai crede în dragoste. Că nu s-a măritat. Că e un model pentru fete.

Eram la Antena 2 în direct, în emisiunea Oanei Mareş, când mi-am dat seama şi i-am spus că în România există meseria de “declarantă”. E plin de dudui care fac declaraţii. Asta e treaba lor. Oana m-a întrebat “cum adică” şi eu n-am mai apucat să-i răspund. Da-i spun acum.

Bianca Drăguşanu e asistentă tv nu în sensul că trebuie să plimbe invitaţii de la intrarea în platou pe canapea. E asistentă tv în sensul că trebuie în timpul zilei să declare treburi. Să aibă Capatos ce s-o întrebe seara. Face cumva promo emisiunii toată ziua. Stă pe telefon şi face declaraţii. Că e stăpâna lui Cristea. Că nu mai crede în dragoste. Că nu s-a măritat. Că e un model pentru fete. Că Bote e bisexual. Că e pofticioasă. Băi scriu până mâine declaraţii. Pentru că şi când pare că stă, ea de fapt declară. Ea declară că stă. Când doarme, nu doarme. Declară că doarme. Şi toate apar spontan pe prima pagină a tabloidelor, într-o senzaţie că asta îi interesează pe oameni.

Dar dacă în locul ei l-ar pune pe Andrei Pleşu?! Domne ar avea o amantă şi în fiecare zi, domnul Andrei Pleşu ar face declaraţii despre asta. Apoi ar face şi amanta. Apoi ar interveni şi prietenul dumnealui, domnul Liiceanu, şi ar contrazice unele lucruri susţinând altele. Şi tot aşa. Spun într-o certitudine, că ar face vizualizări, respectiv rating elocvent mai mare. Concluzia e că ceea ce au duduile astea e doar disponibilitatea de a conversa despre detalii adevărate sau inventate din viaţa privată. Şi ajungem la cealaltă “declarantă” de meserie. Adelina Pestriţu.

Ilinca Vandici e cum e Pestriţu doar că invers. O ştim înainte să ştim cu cine e. Vorbeşte cursiv. Are calitatea moderatorului, nu pe cea a asistentei “declarante”. Într-o diferenţă faţă de Drăguşanu, Pestriţu face exclusiv declaraţii banale. Am convingerea că un ziarist a adormit la telefon o dată, în timp ce nota ce declara asta. Pentru că ele nu spun, ele declară. E o diferenţă. Ilinca a povestit într-un interviu că “Pestriţu nu ştie decât să se dezbrace şi să facă scandal”. Eu propun să le facă simultan. Să se dezbrace în timp ce face scandal. Şi cum reacţionează Adelina? Face o declaraţie. “Ilinca e o păsărică ciripitoare. Probabil că este invidioasă că nu mai apare ea pe prima pagină”. Eu v-am avertizat că ne apucă somnul cu ea. Şi în final vin cu o concluzie. Ilinca Vandici a apărut pe prima pagină a celei mai bine vândute reviste. Revista OK!. Ceea ce “declarantelor” ăstora nu o să li se întâmple niciodată.Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}