Drăguşanu şi Vasluianu

21 octombrie, 2010

Bianca Drăguşanu e vedetă. Faptul că e... e o problemă. Nu dacă este sau nu. Vedeta e o persoană care a ajuns foarte cunoscută într-un spaţiu. E o idee atât de simplă încât nu merită spusă. Cu toate astea, văd că generează nişte dileme existenţiale teribile. Am scris astea odată. Dom’le noi n-avem vedete! Problema nu e că nu există.

Bianca Drăguşanu e vedetă. Faptul că e... e o problemă. Nu dacă e sau nu. Vedeta este o persoană care a ajuns foarte cunoscută într-un spaţiu. E o idee atât de simplă încât nu merită spusă. Cu toate astea, văd că generează nişte dileme existenţiale. Am scris astea odată. Dom’le noi n-avem vedete! Problema nu e că nu există. Problema e că-s proaste. Pestriţu a ajuns vedetă. O ştim. Băi, sunt unii cu ochii daţi peste cap că nu o ştiu, ceea ce e simultan penibil şi imposibil. De la publicitate la meteo a apărut peste tot. Ăştia de zic că n-o ştiu mă enervează mai tare decât Pestriţu însăşi.

Mai departe. Vedeta nu e un personaj care implică postura de model. Uneori ele se sincronizează. Alteori nu. Depinde de cum e obţinută notorietatea. Există oameni celebri de proşti. Sunt tot felul de posturi ale celebrităţii. Emil Boc e celebru. Dar nu vrea nimeni să fie Boc. Mă mai uit uneori la emsiunea lui Mândruţă din principiu. A chemat 3 actori buni şi recenţi. Andi Vasluianu, Mirela Oprişor şi Dorian Boguţă. Discursul lor era unul revoltat. Că cine sunt gagicile astea. Că nu le ştiu. Că de ce presa caută senzaţionalul. Şi tot aşa. O maşină care ajunge acasă cu bine nu interesează pe nimeni. Nu stă televiziunea la intrarea în Sinaia, să facă reportaje cu turiştii care au reuşit să ajungă. Atâta vreme cât ştirile de la ora 5 sunt încă ştiri cu cei care nu ajung, lumea asta nu e în totalitate o dramă.

Ştirea e când se întâmplă ceva ieşit din comun. Faptul că Vasluianu a jucat bine într-un film nu e o ştire. Ştirea e când joacă prost. E un concept simplu. La interviuri toţi marii actori vor să vorbească exclusiv despre carieră. Asta e o dramă. D-aia nu sunt pe prima pagină. Că nu înţeleg marketingul. Nici Vasluianu nu citeşte un articol despre ultimul spectacol al doamnei Bitănescu. Aşa arată ipocrizia. Marcel Iureş s-a supărat pe o colegă la un interviu că l-a întrebat decent despre căsnicia îndelungată a dânsului. Deci vă daţi seama la ce nivel sunt oamenii ăştia? Sunt deranjaţi de marginalizare? Păi aşa ajunge vedetă Drăguşanu. În timp ce îi respect, le transmit că am o relaţie stangace cu ipocrizia. Celebritatea are şi determinări pozitive, şi determinări negative. Nu-ţi poţi asuma ca un copil, doar ce-ţi convine. Nu poţi fi simultan şi persoană publică, şi persoană privată. Ba da. Doar prin ipocrizie.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}