Drama continuă! Speriată să fie de 4 ori divorțată, J.Lo îl imploră pe Ben Affleck să se-ntoarcă la ea

19 iunie, 2024

Jennifer Lopez n-are de gând să renunțe fără luptă la iubirea vieții ei, așa cum l-a numit pe Ben Affleck.

Mai exact, Jennifer Lopez nu vrea să divorțeze, chiar dacă cel care i-a devenit soț în 2022, Ben Affleck, a luat-o pe acest drum și este hotărât să pună capăt căsătoriei lor, conform celor scrise de OK! America.

jennifer lopez ben affleck profimedia jpg

Un articol publicat în revistă pe 16 iunie, care a citat o sursă anonimă, susține că Lopez „se agață încă de posibilitatea ca ei să poată schimba lucrurile în bine”.

„Ea l-a rugat să dea o a doua șansă căsătoriei lor”, a spus sursa citată de OK!. Chiar și așa, se zvonește că Ben Affleck este hotărât să divorțeze, deși cuplul nu a confirmat, încă, această veste. „Divorțul are loc, este doar o chestiune de timp”, a continuat sursa respectivă. Articolul vine în aceeași zi în care Lopez a postat un omagiu surprinzător de Ziua Tatălui lui Affleck, într-un story pe Instagram, numindu-l „eroul nostru” și incluzând o imagine de arhivă cu soțul ei, din filmul Pearl Harbor.

Sursa citată mai sus a mai declarat că Affleck le-a spus prietenilor că vrea să iasă din acest mariaj, referindu-se la căsătoria cu Lopez ca fiind o călătorie pe un „montagne russe”.

„Ben le spune prietenilor că așteaptă cu nerăbdare următorul capitol. Își dorește o viață senină și liniștită, iar scăparea din acest roller coaster va fi o ușurare pentru el.”

Pe de altă parte, dacă e să se întâmple, cei doi vor să divorțeze „într-un mod civilizat și să facă tranziția cât mai lină pentru copiii lor”, a mai relatat revista.

Cu toate acestea, alte surse sunt contradictorii în ceea ce privește atitudinea lui Lopez față de un posibil divorț. „Jenny s-a săturat. A încercat cu adevărat, dar nu poate face mai mult, este din ce în ce mai rău”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, pe 14 iunie.

Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (8) jpg

Sursa, descrisă drept apropiată lui Lopez, a declarat că nu este ușor să fii căsătorit cu Affleck.

„Ben este un tip grozav, dar poate fi morocănos și deprimant. Cred că lumea a văzut asta în fotografii, ca atunci când au fost împreună la Premiile Grammy, anul trecut. Nu zâmbește deloc. Dacă lumea l-ar vedea cum e cu adevărat, nu ar ataca-o pe ea!”, a mai declarat sursa citată de Daily Mail.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg