Drama continuă! Speriată să fie de 4 ori divorțată, J.Lo îl imploră pe Ben Affleck să se-ntoarcă la ea

19 iunie, 2024

Jennifer Lopez n-are de gând să renunțe fără luptă la iubirea vieții ei, așa cum l-a numit pe Ben Affleck.

Mai exact, Jennifer Lopez nu vrea să divorțeze, chiar dacă cel care i-a devenit soț în 2022, Ben Affleck, a luat-o pe acest drum și este hotărât să pună capăt căsătoriei lor, conform celor scrise de OK! America.

jennifer lopez ben affleck profimedia jpg

Un articol publicat în revistă pe 16 iunie, care a citat o sursă anonimă, susține că Lopez „se agață încă de posibilitatea ca ei să poată schimba lucrurile în bine”.

„Ea l-a rugat să dea o a doua șansă căsătoriei lor”, a spus sursa citată de OK!. Chiar și așa, se zvonește că Ben Affleck este hotărât să divorțeze, deși cuplul nu a confirmat, încă, această veste. „Divorțul are loc, este doar o chestiune de timp”, a continuat sursa respectivă. Articolul vine în aceeași zi în care Lopez a postat un omagiu surprinzător de Ziua Tatălui lui Affleck, într-un story pe Instagram, numindu-l „eroul nostru” și incluzând o imagine de arhivă cu soțul ei, din filmul Pearl Harbor.

Sursa citată mai sus a mai declarat că Affleck le-a spus prietenilor că vrea să iasă din acest mariaj, referindu-se la căsătoria cu Lopez ca fiind o călătorie pe un „montagne russe”.

„Ben le spune prietenilor că așteaptă cu nerăbdare următorul capitol. Își dorește o viață senină și liniștită, iar scăparea din acest roller coaster va fi o ușurare pentru el.”

Pe de altă parte, dacă e să se întâmple, cei doi vor să divorțeze „într-un mod civilizat și să facă tranziția cât mai lină pentru copiii lor”, a mai relatat revista.

Cu toate acestea, alte surse sunt contradictorii în ceea ce privește atitudinea lui Lopez față de un posibil divorț. „Jenny s-a săturat. A încercat cu adevărat, dar nu poate face mai mult, este din ce în ce mai rău”, a declarat o sursă pentru Daily Mail, pe 14 iunie.

Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (8) jpg

Sursa, descrisă drept apropiată lui Lopez, a declarat că nu este ușor să fii căsătorit cu Affleck.

„Ben este un tip grozav, dar poate fi morocănos și deprimant. Cred că lumea a văzut asta în fotografii, ca atunci când au fost împreună la Premiile Grammy, anul trecut. Nu zâmbește deloc. Dacă lumea l-ar vedea cum e cu adevărat, nu ar ataca-o pe ea!”, a mai declarat sursa citată de Daily Mail.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Mada jpg
Adelina Chivu la podcastul Fain si Simplu al lui Mihai Morar  (2) png
George și Amal Clooney la New York, GettyImages (6) jpg
Lana Del Rey, GettyImages (1) jpg
Simona Gherghe si Razvan Sandulescu cu Kate Hudson in Paxos   Instagram jpg
Michael și Catherine PNG
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz, Profimedia (2) jpg
Distributia din Iubire cu parfum de lavanda   Antena 1 jpg
Janet Jackson   Intagram 5 jpg
Brad Pitt & George Clooney la Veneția, GettyImages (1) jpg
Ben Affleck și JLo jpg
4 michael douglas si catherine zeta jones jpg jpeg
FotoJet Depp jpg
Manuela Hărăbor la Premiile GOPO 2024   FOTO Adrian Holerga, Gopo (91) jpg
FotoJet Clooneys jpg
Ben Affleck, Profimedia (2) jpg
FotoJet Paris jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg