Drama din familia lui Nicki Minaj

16 septembrie, 2014

O vezi mereu plină de energie şi cu un look electrizant în clipurile muzicale, astfel că n-ai fi bănuit ce se petrece în familia ei. Pe numele ei real Onika Tanya Maraj, celebra artistă rap a făcut nişte mărturisiri neaşteptate

O vezi mereu plină de energie şi cu un look electrizant în clipurile muzicale, astfel că n-ai fi bănuit ce se petrece în familia ei. Pe numele ei real Onika Tanya Maraj, celebra artistă rap a făcut nişte mărturisiri neaşteptate

"Odată, a scos-o pe mama din maşină şi a târât-o două străzi", a povestit Nicki despre comportamentul extrem de violent al tatălui ei alcoolic, care i-a afectat copilăria. "Îmi era îngrozitor de teamă să nu i se întâmple ceva mamei mele", a spus Minaj pentru revista "Now".

Problema este că de atunci şi până acum, lucrurile nu s-au îmbunătăţit în familia lor. Asta în ciuda faptului că artista s-a chinuit să păstreze aparenţele, declarând că tatăl ei şi-a revenit. "E în continuare cu mama mea. S-a internat la dezintoxicare şi s-a lăsat de vicii. Apoi au început să meargă mult la biserică, iar el a început să se schimbe, a fost salvat", a fost varianta publică susţinută de Minaj.

Oare cât de salvat a fost dacă, potrivit unei investigaţii Radar Online, tatăl ei a fost arestat pentru şofat sub influenţa alcoolului anul trecut, în octombrie şi în decembrie. Mai mult decât atât, conform aceleiaşi surse, mama lui Nicki, Carol, a cerut un ordin de restricţie împotriva soţului alcoolic - solicitare care i-a fost satisfăcută, ceea ce-i interzice lui Robert să o mai contacteze sub orice formă ori să vină acolo unde locuieşte sau lucrează ea. Cu siguranţă, Carol are nevoie de sprijinul lui Nicki, cu atât mai mult cu cât ea mai are un copil - fratele de 16 ani al lui Nicki, Micaiah.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
293494987 592298245593309 6723042670490476019 n jpg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg