Dramă fără margini pentru Florin Pastramă! Brigitte a pierdut sarcina şi s-a îngrăşat 10 kilograme: „A trebuit să mă refac psihic“

3 octombrie, 2019
1 brigitte florin pastrama sarcina jpg jpeg

Brigitte şi Florin Pastramă au trecut prin clipe grele în ultimele luni, după ce s-au căsătorit şi părea că soarta le-a surâs.

Din păcate, cele două vedete care s-au cunoscut la „Ferma. Un nou început“ au avut parte de o lună de miere pe care nu o vor uita niciodată, nu pentru că totul ar fi fost roz, ci pentru că în timpul vacanţei au aflat o veste tristă.

Brigitte a dezvăluit la Pro TV că, imediat după nuntă, a făcut un tratament hormonal în urma căruia s-a îngrăşat 10 kilograme şi a rămas însărcinată, însă a pierdut sarcina după câteva săptămâni.

„Ne-am dorit să ne mărim familia, dar n-a fost să fie. Încă mai încercăm să avem un copil. Am fost gravidă, dar am pierdut sarcina la două-trei săptămâni. A fost o sarcină asistată, am făcut un tratament hormonal şi m-am îngrăşat zece kilograme. Cine spune că nu te îngraşi când faci înseminare artificială, minte. La o clinică de la noi am fost, a doua zi după nuntă, pentru că Florin şi-a dorit foarte mult un copil. Însă nu a fost cea mai reuşită procedură, din moment ce am pierdut sarcina la doar trei săptămâni. Eram în vacanţă când am pierdut sarcina şi a fost foarte greu. A trebuit să mă refac şi fizic, şi psihic. Acum totul este bine, mai am puţin şi-mi revin şi cu greutatea.  Am renunţat la ideea de înseminare artificială şi vom merge pe varianta naturală, cu voia lui Dumnezeu“, a spus Brigitte.Recente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg