Dramă în familia lui Jennifer Aniston. Actriţa este distrusă

26 mai, 2016
Jennifer Aniston Films "Mother's Day" jpeg

O veste neaşteptată a tulburat căminul armonios al actriţei. Vezi despre ce este vorba.

image

Jennifer Aniston este în doliu, după ce mama sa a murit după mai multe luni de suferinţă.

„Cu mare tristeţe, eu şi fratele meu John anunţăm trecerea în nefiinţă a mamei noastre, Nancy Dow. Avea 79 de ani şi a murit în pace, înconjurată de familie şi prieteni, după ce a suferit o perioadă lungă de timp. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei noastre, în timp ce deplângem pierderea suferită“, a declarat Aniston pentru revista „People“.

Mama ei, fostul model Nancy Dow, avea 79 de ani şi a suferit o serie de accidente vasculare cerebrale în urma cărora şi-a pierdut abilitatea de a vorbi şi a merge. O situaţie care a sensibilizat-o pe Aniston şi a făcut-o s-o viziteze pentru prima oară în 5 ani – relaţia lor defectuoasă fiind una de notorietate, după ce Nancy a publicat cartea „From Mother And Daughter To Friends: A Memoir/ De la mamă şi fiică la prietene: O memorie“, în 1999, în care făcea dezvăluiri despre viaţa intimă a lui Jennifer.

„Avea un temperament pe care nu-l puteam tolera. Eu, dacă mă supăr, discut, nu ţip şi nici nu mă insterizez aşa. Eu n-am fost învăţată aşa. Odată, am ridicat vocea la mama mea şi am ţipat la ea. S-a uitat la mine şi a izbucnit în râs. Râdea de mine pentru că ţipasem la ea. A fost ca un pumn în stomac“, declarase mai demult actriţa.

„Mă critica tot timpul. Pentru că era model, arăta foarte bine, era superbă, uimitoare. Eu nu eram. Niciodată nu am fost. Încă nu mă văd în acea lumină, ceea ce e ok. Era de asemenea şi neiertătoare. Ţinea supărarea foarte mult timp, ceea ce e meschin“.

Jennifer nu este singura fiică a lui Nancy. Înainte de căsătoria cu John Aniston, aceasta a mai fost măritată cu Jack Melick, cu care a avut un băiat, pe John T. Melick III, actualmente director în Los Angeles.

Pe lângă cariera de model, Nancy Dow a cochetat şi cu actoria, având roluri în serii precum „The Beverly Hillbillies/Mitocanii în Beverly Hills“, „The Wild Wild West“ şi drama „Pure“ (2004).Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg