Dramă incredibilă trăită de Victor Rebengiuc: „Tata ne-a părăsit“! Actorul a vorbit despre cele mai grele clipe ale vieţii lui

16 octombrie, 2019
1 victor rebengiuc 2 jpg jpeg

Se apropie cu paşi repezi de vârsta de 90 de ani, este unul dintre cei mai mari actori pe care i-a avut vreodată România, însă viaţa lui Victor Rebengiuc nu a fost întotdeauna roz.

La 86 de ani, marele actor român şi-a amintit de cele mai grele clipe din viaţa lui, atunci când tatăl său l-a părăsit, iar bunicii au fost cei care l-au crescut. La acea vreme, Victor Rebengiuc mânca mai mult fasole, varză şi cartofi, iar carnea era un lux şi o primea doar de sărbători.

„N-a fost bine. Am crescut fără tată, care ne-a părăsit pe mine şi pe fratele meu când eram foarte mici, eu cred că aveam 2 ani şi el 1 an. Am fost crescut de bunici, din fericire, pentru că am avut nişte bunici materni foarte buni. Cealaltă parte a familiei, familia din partea lui taică-meu, n-am cunoscut-o. Era de pe undeva de prin Moldova şi n-am avut ocazia să-i cunosc. Am simţit întotdeauna lipsa unui tată. E altceva când ai un tată, mi-nchipui, când ai cum să te sfătuieşti cu el în legătură cu fel de fel de lucruri care ţi se întâmplă copil fiind. Ţi-e părinte, ai nevoie, de aceea există doi ca să facă un copil, pentru că un copil are nevoie de amândoi“, a spus Victor Rebengiuc la Digi 24.

victor rebengiuc jpg jpeg

Actorul a vorbit şi despre anii grei din copilărie, afirmând că nu a avut norocul să mănânce prea multă carne, deoarece făcea parte dintr-o familie săracă din Bucureşti.

„Am avut o viaţă foarte modestă, am fost oameni săraci, foarte săraci familia mea. Exista un singur salariu, al maică-mii, care ne ţinea în viaţă. În copilărie am mâncat rareori carne. Fasole, cartofi, varză, ăsta era meniul nostru obişnuit. De sărbători mai prindeam câte o bucată de carne. Trăind aici, în Bucureşti. Eu sunt născut şi crescut şi încă în viaţă în Bucureşti. Mama nu ne-a părăsit, tata ne-a părăsit. Şi el s-a prăpădit, a murit în război, în 1942, la Stalingrad. Am avut, ca urmare a morţii lui, o pensie de orfan de război, fratele meu şi cu mine, şi aşa am putut să trăim şi cu banii ăştia pe care îi primeam, habar n-aveam cât era pensia, dar oricum era un ban care venea în casă, acolo, şi ne mai ajuta până am terminat şcoala, pe urmă am intrat la facultate“, a mai dezvăluit Victor Rebengiuc.Recente pe Ok! Magazine

3 1 sandra bullock shutterstock 108203345 jpg jpeg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
brad12 jpg
urban1 jpg
jen1 jpg
Valentina Pelinel propriul hotel in Olimp (18) jpg
Theo Rose in distributia filmului Clanul de la Pro TV (7) jpg
Carlos Santana profimedia 0403844476 jpg
livia43 jpg
anca serea adi sina png
David Popovici la Campionatul European de Inot pentru Juniori de la Otopeni (1) jpg
Linda Evangelista profimedia 0282765230 jpg
Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg