Drama lui Charlize: „Când vine vorba despre roluri bune, oamenii frumoşi sunt respinşi primii!“

7 aprilie, 2016
charlize theron jpeg

În august, va împlini 41 de ani, dar vorbim de o vârstă care se vede foarte sexy pe frumoasa actriţă originară din Africa de Sud. Mamă a doi copii adoptaţi, Jackson şi August, Charlize este o femeie superbă, dar, spune ea, frumuseţea nu i-a fost mereu aliată când vine vorba despre roluri bune în filme.

Charlize, în şedinţa foto pentru GQ

Într-un interviu pentru ediţia britanică a revistei GQ, însoţit de o şedinţă foto foarte seducătoare, Charlize a vorbit despre ghinionul frumoşilor de la Hollywood.

„Rolurile cu o anumită gravitate se duc la oamenii care sunt potriviţi din punct de vedere fizic, asta e tot. Câte roluri există pentru femeile superbe, care poartă rochii de gală şi au aproape 2 metri înălţime? Cănd se ivesc roluri majore, oamenii frumoşi sunt respinşi printre primii“, a declarat actriţa în vârstă de 40 de ani.

image

În acelaşi interviu, Charlize a vorbit despre îmbătrânire şi efectele pe care le are aceasta asupra femeilor din industria cinematografică.

„Trăim într-o societate în care femeile se ofilesc, dar bărbaţii îmbătrânesc precum vinul şi devin mai buni. Pentru mult timp, femile au acceptat acest lucru. Am aşteptat ca societatea să se schimbe, dar acum preluăm controlul situaţiei. Ar fi o minciună să spunem că există mai puţine motive de îngrijorare pentru femeile care îmbătrânesc, decât pentru bărbaţi. Se impune un standard nerealistic pentru cum ar trebui să arate o femeie trecută de 40 de ani“, adăugat aceasta.

Foto: GQRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg