Drama lui Hugh Jackman: "Cel de-al treilea cancer mi s-a declanşat într-o săptămână“

8 mai, 2015

Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent, acordat revistei WHO, că a suportat, în ultimele 18 luni, patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele. Mai mult, actorul va fi nevoit să meargă la controale medicale la fiecare trei luni

Hugh Jackman a dezvăluit într-un interviu recent, acordat revistei WHO, că a suportat, în ultimele 18 luni, patru operaţii de extirpare a unor cancere de piele. Mai mult, actorul va fi nevoit să meargă la controale medicale la fiecare trei luni, pentru tot restul vieţii, şi este foarte probabil să suporte din nou astfel de operaţii, şi în anii următori.

Hugh Jackman, în vârstă de 46 de ani, a fost diagnosticat prima dată cu carcinom bazocelular, la nivelul nasului, în anul 2013, şi a suportat prima intervenţie de extirpare a unor celule canceroase, în noiembrie 2013. Starul australian a mers la medic după ce un artist în machiaj a observat o mică pată sângerie ceva mai pronunţată pe nasul său, în timpul filmărilor de la pelicula "X-Men: Days of Future Past".

Actorul spune că soţia lui, Deborra-Lee Furness, cu care este căsătorit din 1996 şi cu care are doi copii - Oscar, în vârstă de 14 ani, şi Ava, în vârstă de nouă ani, l-a încurajat şi a insistat ca el să fie consultat de un medic.

"Deb mi-a spus să merg la medic, pentru a vedea ce se întâmplă cu acea pată de pe nasul meu. Băiete, câtă dreptate a avut! Aveam carcinom bazocelular. Vă rog, nu fiţi delăsători ca mine. Mergeţi periodic la control medical. Şi, neapărat, folosiţi cremă de protecţie solară", a scris actorul australian într-un mesaj publicat pe contul său de Instagram.

Apoi, Hugh Jackman a ajuns din nou la medic după ce i-a apărut pe faţă un fel de pistrui, care s-au dovedit a fi tot cancer. A treia intervenţie, cauzată tot de un grup de celule canceroase, a suportat-o după ce a descoperit o nouă pată sângerie în zona nasului.

Hugh Jackman fusese la un control medical cu doar o săptămână înainte de apariţia celui de-al treilea cancer, iar medicii i-au spus atunci că era sănătos.

"Cel de-al treilea cancer a crescut într-o singură săptămână şi a fost probabil cel mai mare dintre toate", a spus starul australian.

Hugh Jackman spune că face eforturi pentru a-şi menţine o atitudine pozitivă în legătură cu starea sa de sănătate şi că merge cu regularitate la controale medicale.Recente pe Ok! Magazine

Gisele Bündchen profimedia 0754280136 (1) jpg
Pamela Anderson, Canada 2023, Profimedia (3) jpg
Ben și Jen la Grammy PNG
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (4) jpg
Leonardo DiCaprio, Getty jpg
FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}