Drama pe care Sylvester Stallone o trăieşte de mai bine de 30 de ani. Actorul ascunde un munte de suferinţă

13 martie, 2019
5 sylvester stallone main jpg jpeg

Îl ştim pe Sylvester Stallone (72) drept legendarul actor din filme de acţiune, precum ”Rocky” şi ”Rambo”. Puţini ştiut, însă, că omul Sylvester Stallone ascunde o dramă tăinuită de mai bine de 30 de ani.

A avut un succes răsunător pe plan profesional, în palmaresul lui existând zeci de filme de acţiune, care vor rămâne de referinţă în Cetatea Filmului. Însă, pe cât de mult succes a avut cu cariera sa, pe atât de multă tristeţe a adunat în viaţa personală. În 2012, primul lui copil, Sage Stallone, provenit din primul mariaj al actorului, îşi găsea sfârşitul la doar 36 de ani, în urma unui atac de cord, cauzat, pare-se, de o supradoză de droguri.

1 sage stallone jpg jpeg

Însă, asta nu e tot. Drama din viaţa marelui actor dăinuieşte de mai bine de 30 de ani. În 1985, pe când era fericit căsătorit cu  Sasha Czack, Sylvester Stallone avea să afle că viaţa lui se va schimba pentru totdeauna: al doilea lui fiu, Seargeoh, a fost diagnosticat, la vârsta de doar 3 ani, cu autism, după ce a manifestat probleme de comunicare . Ce a urmat a fost o viaţă plină de griji şi străduinţă, în care Sly a încercat să-i ofere un trai cât se poate de normal celui de-al doilea lui fiu.

stanga
dreapta
12 sylvester stallone main jpg jpeg
9 sly seargeoh jpg jpeg
3 sly fii jpg jpeg
6 1d3028259378f00dee0bedabc4ae34b4 jpg jpeg
8 seargeoh stallone1 jpg jpeg
7 images jpg jpeg
4 fiu stallone jpg jpeg
10 stallone 3 jpg jpeg
11 sylvester stallone attends sons funeral jpg jpeg
1 sage stallone jpg jpeg
2 sylvester stallone profimedia 0271111140 jpg jpeg

Amintindu-şi despre clipele în care au aflat că fiul lor se va lupta toată viaţa lui cu acest diagnostic, Sasha a povestit că a fost cumplit şi că au făcut tot ce trebuia făcut: ”Amândoi am cedat, nu ne-a venit să credem. A fost dificil, deoarece ni s-a sugerat să-l internăm într-o clinică de specialitate, mai ales că Sly era implicat în mai multe proiecte. Aşa că am făcut ceea ce trebuia să facem. I-am cerut bani şi am avut grijă de Seargeoh”. Şi deşi în acelaşi an, cei doi soţi au divorţat, Sly şi Sasha au luptat împreună pentru bunăstarea fiului lor.

4 fiu stallone jpg jpeg

Seargeoh a fost internat în mai multe clinici, şi a mers la nenumăraţi terapeuţi, însă nu s-a recuperat nicicând 100%. Tatăl său, însă, a încercat chiar să-i clădească o carieră în actorie, cooptându-l la producţiile lui. Însă, deşi a apărut în ”Rocky I” şi „Rocky II”, Seargeoh n-a putut face faţă unei astfel de ocupaţii. Vorbind despre fiul lui, Sly, recunoştea, însă, că lui Seargeoh e greu să perceapă lumea reală: ”Nu există o relaţie reală tată-fiu. Am deveit partenerul lui de joacă. Cu un copil ca el, trebuie să-ţi laşi deoparte ego-ul personal. Nu-l poţi forţa să-ţi înţeleagă lumea ta. Câteodată îi place să deseneze şi, atunci când începe să aibă încredere în tine, devine mai comunicativ”.

2 sylvester stallone profimedia 0271111140 jpg jpeg

În prezent, Seargeoh duce o viaţă retrasă, departe de lumina reflectoarelor, complet diferit faţă cele trei fiice ale actorului (foto jos), provenite din mariajul curent. Din câte se ştie, ajuns la 30 de ani, Seargeoh nu este căsătorit şi nici nu există dovezi că ar fi fost implicat în relaţii amoroase. Tot ce se ştie despre fiul actorului, sunt lucrurile pe care Sly le postează pe reţelele de socializare. De exemplu, în urmă cu ceva timp, Sylvester a postat o imagine în care apar cei doi fii ai lui, Sage (decedat în 2012) şi Seargeoh, în primii ani de viaţă.

3 sly fii jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg