Dramă pentru Nicole Kidman la Festivalul de la Veneția: cum a primit vestea că i-a murit mama

9 septembrie, 2024

Ar fi trebuit să fie cel mai frumos moment pentru ea, după ce Nicole a fost premiată cu trofeul pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru filmul Babygirl. 

Dar vedeta născută în Australia nu a putut accepta premiul în persoană, din cauza unei drame personale prin care aceasta trece.

Nicole Kidman și mama ei GettyImages 2900890 jpg

Diva în vârstă de 57 de ani a fost onorată, sâmbăta trecută, cu prestigiosul premiu Volpi pentru cea mai bună actriță în rol principal, pentru noul ei film, „Babygirl”. În timpul ceremoniei de premiere, însă, regizoarea filmului, Halina Reijn, a spus că Nicole Kidman nu a putut fi acolo în persoană, pentru că tocmai ce a aflat că mama ei a murit.

Kidman a spus că a aflat despre moartea „frumoasei și curajoasei” sale mame, Janelle Ann Kidman, în vârstă de 84 de ani, la scurt timp după sosirea sa la Veneția, în acea zi, potrivit unui comunicat citit de Reijn.

„Sunt în stare de șoc și trebuie să merg la familia mea. Dar acest premiu este pentru ea. Ea m-a modelat, m-a ghidat și m-a făcut. Inima mea este frântă", a mai scris Nicole în acel comunicat de suflet citit pe scena festivalului de către regizoarea filmului „Babygirl”, care și-a exprimat, cu această ocazie, condoleanțele: „Te iubim, Nicole!”.

Părinții lui Kidman au fost amândoi australieni: tatăl ei, de profesie psiholog, a murit cu mult timp în urmă, în 2014. În 2022, Nicole a împărtășit într-un interviu că se află în acel moment în Australia pentru a avea grijă de mama ei, care se confrunta încă de atunci cu probleme serioase de sănătate.

La scurt timp după aflarea acestei vești, sora mai mică a lui Nicole, Antonia, a fost văzută depunând un buchet de flori în afara casei răposatei ei mame, care locuia în suburbiile din nordul orașului Sydney.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg