Drama prin care trece Michael Bublé de când fiul lui cel mare are cancer

7 noiembrie, 2016
noah jpeg

Artistul a confirmat diagnosticul crunt pe care l-a primit Noah, primul său moştenitor, făcându-şi, în acelaşi timp, cunoscute planurile sale de viitor.

Michael, alături de fiul cel mare, Noah

Prima care a abordat public subiectul a fost mătuşa copilului,  Daniela Lopilato, care a ţinut să precizeze că băieţelul de trei ani nu are leucemie, aşa cum se specula. Ea a declarat unui post tv argentinian că diagnosticul primit de Noah, fiul cel mare al lui Michael Bublé, a zdrobit pur şi simplu inimile familiei sale.

În cursul zilei de 4 noiembrie, Michael Bublé(41) şi soţia sa, modelul argentinian Luisana Lopilato (29), au postat online un mesaj emoţionant despre drama prin care trec de când copilul lor cel mare a fost diagnosticat cu cancer şi cu nu oreion, aşa cum au crezut iniţial.

Michael, cu soţia sa Luisana şi fiul cel mic Elias

“Suntem devastaţi de diagnosticul de cancer al fiului nostru cel mare, Noah, care primeşte, în acest moment, tratamentul necesar în Statele Unite. Am vorbit întotdeauna despre importanţa familiei şi dragostea pe care o avem pentru copiii noştri”, au declarat aceştia pe Facebook.

Părinţii îndureraţi, care mai au un fiu – pe Elias, de 10 luni – nu au intrat în amănunte şi nu au precizat de ce fel de cancer suferă micuţul, însă au declarat că şi-au întrerupt activităţile profesionale, pentru a-i acorda lui Noah întreaga atenţie şi grijă de care are nevoie pe timpul tratamentului.

“Ne aşteaptă o perioadă grea, însă facem totul posibil pentru ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, Noah să se însănătoşească. În aceste momente grele, tot ce vă cerem este să vă rugaţi pentru noi şi ne respectaţi intimitatea”, au conchis aceştia.

Cântăreţul canadian  a acceptat recent să fie gazda ceremoniei de decernare a premiilor Brit Awards în februarie 2017, însă, în acest moment, întreaga sa carieră este pusă sub semnul întrebării.

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg