Drama trăită de Andreea Marin. Mama, la doar 36 de ani, i s-a stins în braţe: "Acum ar fi fost o bunică încărunţită"

11 mai, 2020
5 parintii andreei marin jpg jpeg

Emoţionată, suferindă, Andreea Marin nu uită de mama sa. Chiar dacă a pierdut-o în urmă cu mulţi ani de zile, vedeta e cu gândul la ea. 

În urmă cu 33 de ani, în 1987, un accident tragic de maşină avea loc. Andreea Marin şi sora sa, Cristina, care avea 4 ani, se aflau în maşina condusă de tatăl ei, care pe atunci avea 38 de ani. O altă maşină a scăpat de sub control şi a intrat în maşina familiei Marin. Mama a murit chiar în braţele vedetei. O durere imensă a trăit atunci, nici măcar acum, la 45 de ani nu poate uita acele clipe. 

Acum, imaginea mamei e mai prezentă ca niciodată. Ar fi împlinit 69 de ani. Astfel, Andreea Marin a scris pe reţelele de socializare: 

"Ar fi fost o bunică încărunţită împlinind 69 de ani azi, cu riduri împodobindu-i chipul blând şi frumos, dacă nu s-ar fi stins în braţele mele la doar 36. Acolo s-a oprit pe pământ, ca să devină înger în cer. Mulţumesc pentru tot ce mi-ai dăruit, mamă, sper ca îmi auzi nu doar glasul, ci şi fiecare bătaie de inimă..."

2 mama andreei marin jpg jpeg

Şi mai greu e pentru Andreea Marin acum. În urmă cu 4 ani, în 2016, tatăl său a murit. 

Andreea Marin, în lacrimi la amintirea tatălui: "A devenit înger în urma unui atac de cord"

În urmă cu câteva luni, Andreea Marin a acordat un interviu în exclusivitate OK! Magazine. Şi-a adus aminte de tatăl său, de toate bucuriile pe care le-au trăit împreună. Acum face lucruri bune pentru oamenii din jur, mai ales că pe acesta nu l-a putut ajuta din punct d evedere medical: 

"Tată meu a devenit înger cu puţin timp în urmă, în urma unui atac de cord, deci sunt implicată şi sufleteşte în această poveste. E adevărat şi probabil lucrurile cele mai bune în viaţă le facem când avem o motivaţie personală." Tatăl a fost precum un stâlp pentru ea, o susţinere necondiţionată şi în clipele de fericire şi în cele de tristeţe:  "Aş vrea ca privindu-mă de acolo de sus, părinţii mei, care nu mai sunt pe pământ, să simtă că au făcut o treabă bună."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg