Drama vie┼úii lui Nelu Ploie┼čteanu. Unicul s─âu fiu a murit acum trei ani, dup─â ce timp de 30 de ani fusese imobilizat la pat

2 aprilie, 2021
1 nelu ploiesteanu foto adevarul jpg jpeg

Nelu Ploie┼čteanu a murit ├«n aceast─â diminea┼ú─â, r─âpus de coronavirus. Artistul a dus o existen┼ú─â plin─â de c├óntec ┼či bucurie, dar ┼či de suferin┼úe cumplite. Unicul s─âu fiu a decedat ├«n urm─â cu trei ani, dup─â ce toat─â via┼úa fusese imobilizat la pat.

Dup─â ce timp de aproape dou─â s─âpt─âm├óni s-a luptat cu coronavirus, ajung├ónd s─â fie intubat, Nelu Ploie┼čteanu a murit ├«n aceast─â diminea┼ú─â. ├Än urma lui r─âm├óne o mo┼čtenire muzical─â fabuloas─â, ce reflect─â o via┼ú─â tr─âit─â pentru c├óntec ┼či voie bun─â. ├Än spatele scenei, ├«ns─â, artistul a dus b─ât─âlii crunte, tr─âind cu o suferin┼ú─â care ar distruge orice om.

Nelu Ploie┼čteanu a avut o mare dram─â ├«n familie. Unicul s─âu fiu, Mih─âi┼ú─â, a dezvoltat, la doar dou─â s─âpt─âm├óni dup─â na┼čtere, o form─â de paralizie, tetraparez─â spastic─â. Conform artistului, b─âiatul s─âu se n─âscuse perfect s─ân─âtos, dar un vaccin gre┼čit administrat i-a schimbat cursul vie┼úii, l─âs├óndu-l imobilizat la pat. 

nelu ploiesteanu jpg jpeg
via┼úa lui Nelu Ploie┼čteanu

C├ónt─âre┼úul ┼či-a crescut copilul cu dragoste, ├«ngrijindu-l ca pe un bebelu┼č p├ón─â la v├órsta de 32 de ani, c├ónd b─âiatul a murit. Se ├«nt├ómpla ├«n 2018, iar tragedia a l─âsat un gol imens ├«n sufletul lui Nelu Ploie┼čteanu. 

├Än plin─â pandemie, Nelu Ploie┼čteanu povestea pentru Click! c─â, din cauza restric┼úiilor impuse de autorit─â┼úi, nu mai poate merge la morm├óntul b─âiatului s─âu.

ÔÇŁ├Ämi pl├ónge sufletul c─â nu mai putem ajunge la b─âie┼úelul meu, la Cimitirul Str─âule┼čti, ne a┼čteapt─â s─âr─âcu┼úul, ├«i e dor de noi. Una dintre fiicele mele l-a visat acum dou─â zile c─â ├«i curgeau lacrimi pe obraz, unele mari, ca de aur. De c├ónd a murit Mih─âi┼ú─â am mers zilnic la el, acum nu mai putem din cauza restric┼úiilor, ne dau amenzi mari, de peste 2.000 de lei. Dar asta nu ├«nseamn─â c─â nu are candela aprins─â, mai rog o doamn─â de acolo s─â aib─â grij─â ca micu┼úul meu s─â nu stea ├«n ├«ntunericÔÇŁ, declara Nelu Ploie┼čteanu pentru Click!. 

Foto: Adev─ârul, Click!Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg