Drew Barrymore, însărcinată a doua oară

5 noiembrie, 2013

Trecută de prima tinereţe, simpatica Drew Barrymore s-a concentrat pe făcut copii. La doar 13 luni de la naşterea primului ei copil, micuţa Olive, actriţa de 38 de ani a rămas din nou însărcinată, veste confirmată ieri

Trecută de prima tinereţe, simpatica Drew Barrymore s-a concentrat pe făcut copii. La doar 13 luni de la naşterea primului ei copil, micuţa Olive, actriţa de 38 de ani a rămas din nou însărcinată, veste confirmată ieri de purtătorul ei de cuvânt.

Acesta nu a dat detalii despre cât de avansată este sarcina, însă actriţa a fost zărită, pe 3 noiembrie, cu o burtică destul de rotunjoară. Drew Barrymore a cam dispărut din vizorul presei după ce i-a dat naştere, pe 26 septembrie 2012, fiicei sale şi-a soţului ei, Will Kopelman.

Cei doi s-au căsătorit tot în 2012, dar în iunie, la reşedinţa actriţei din Montecito, pe care, luna trecută, Drew a vândut-o pentru suma de 6.35 millioane de dolari.

Nu mai târziu de luna trecută, la emisiunea The Tonight Show, Barrymore i-a spus lui Jay Leno că îşi doreşte foarte mult şi un al doilea copil şi că este pregătită să rămână însărcinată cât de repede posibil.Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg