Drew Barrymore, nemachiată într-un video aniversar. Cum arată actriţa de 43 de ani!

23 februarie, 2018
drew barrymore colaj jpeg

Nici nu ştim când au trecut anii! Parcă mai ieri o vedeam pe celebra actriţă în producţii precum ”Charlie`s Angels”, ”Never been kissed” ori ”50 first dates”, aducând un suflu fresh şi jovial în comediile hollywoodiene.

Drew Barrymore a împlinit 43 de ani

Timpul n-a stat în loc, însă, iar actriţa a ajuns la cea de-a 43-a aniversare! Tocmai de ziua ei, care a avut loc ieri, Drew a ţinut să le mulţumească, printr-un filmuleţ postat pe Instagram, tuturor celor din jurul ei care sunt preocupaţi să facă bine şi prietenilor care i-au fost aproape în tot acest timp. ”Am 43 de ani, sunt atât de încântată. Simt că anul acesta va fi unul uluitor. (...) Nu vă împotriviţi vârstei voastre, ar fi o luptă pierdută. Doar bucuraţi-vă că îmbătrâniţi”, a mărturisit ea.

În video-ul respectiv, Drew, mamă a două fetiţe, apare nemachiată, demonstrând tuturor că se simte foarte bine în pielea ei şi că nu are nevoie de artificii estetice pentru a se simţi fericită, frumoasă şi împlinită! Ce-i drept, actriţa debordează încă de voie bună şi simplitate sufletească!Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg