Drew Barrymore: "Nu am mai fost de 5 ani la o întâlnire cu un tip!"

17 septembrie, 2020
1 drew barrymore jpg jpeg

Actriţa de 45 de ani a vorbit deschis despre viaţa după divorţ în propriul talk show

Se vede treaba că Drew ştie exact cum să atragă audienţă pentru talk show-ul ei proaspăt lansat, Drew Barrymore Show - pentru care a ales şi un timing interesant: exact când Ellen DeGeneres are mari probleme de imagine după scandalul de la emisiunea ei şi nu se ştie dacă îşi va reveni la capitolul audienţelor. De altfel, Drew este considerată, după numai câteva ediţii, o alternativă bună pentru Ellen. În prima ediţie de luni, emisiunea actriţei a găzduit reuniunea actriţelor din Îngerii lui Charlie, Drew fiind una dintre ele. Iar acum, într-o discuţie cu Jane Fonda, Drew a atacat un subiect pe care îl evita de obicei: viaţa ei personală după durerosul divorţ de Will Kopelman. Când Jane Fonda a mărturisit la 82 de ani că nu o mai interesează viaţa amoroasă şi "a închis taraba", Drew a replicat că şi ea simte cam la fel. "Eşti prea tânără să respingi bărbaţii, nu face asta. Trebuie să rămâi deschisă oricărei posibilităţi la vârsta ta. Eu, în schimb, sunt prea bătrână, aşa că nu-mi e greu să ţin bărbaţii la distanţă", i-a replicat cu umor Jane Fonda. "Ai putea să te bucuri de o aventură", i-a mai recomandat ea.

"Nu spun că am renunţat la gândul de a avea o relaţie. Dar adevărul este că nu am mai ieşit de 5 ani la o întâlnire cu un tip. Pentru că în tot acest timp am fost exact în acea zonă mentală în care am simţit că nu sunt dornică să-mi deschid sufletul şi că nu-mi găsesc locul", a mărturisit Drew, care a fost căsătorită din 2012 până în 2016 cu Will Kopelman, cu care are două fiice: pe Olive, de 7 ani, şi pe Frankie, de 6 ani. Ruptura de Will a fost o mare dezamăgire pentru Drew, căreia pare că nu prea i se potriveşte instituţia căsătoriei. În fapt, mariajul cu Kopelman nu a durat mai mult de 3 ani, iar înainte, actriţa a mai fost căsătorită de 2 ori, doar câte un an de fiecare dată - cu Jeremy Thomas, din 1994 în 1995, şi cu Tom Green, din 2001 în 2002. 

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg