Drew Barrymore o invită pe Britney Spears să-i acorde primul interviu "din libertate"

5 mai, 2022
Drew Barrymore Britney Spears jpg

După ce şi-a reluat viaţa în mâini, urmează o serie de premiere pentru fosta Prinţesă Pop, printre care şi un prim interviu, aşteptat cu mult interes de fani - şi nu numai!

Nebunatică, extrovertită, instabilă, exhibiţionistă - spuneţi-i cum vreţi, dar Britney Spears emană dezinvoltură prin toţi porii. Şi, odată ce şi-a reintrat în drepturi, această latură a personalităţii sale tinde să devină şi mai pregnantă. Iar asta se vede în seria de fotografii nud sau aproape nud pe care le-a postat în mediul online, parcă pentru a le demonstra tuturor că este adepta libertăţii absolute.

Scăpată, după ani buni, de sub tutela tatălui său, Jamie Spears - care şi astăzi şi-ar dori-o legată şi amorţită cu un pumn de pastile - Britney Spears are multe poveşti de spus, multe frustrări de rezolvat şi multe răni de vindecat. Şi, la momentul acesta, când tocmai a anunţat că a rămas însărcinată cu partenerul ei, după un lung şir de ani în care tatăl ei a obligat-o să poarte sterilet, pentru a se asigura că nu mai face alţi copii, fosta Prinţesă Pop chiar ar avea multe motive să-şi descarce sufletul.

Pentru oricine din industria divertismentului, un prim interviu cu Britney Spears ar fi o miză uriaşă. Însă, între timp, în scenă a intrat actriţa Drew Barrymore, care de ceva timp are o emisiune la CBS, unde şi-ar dori-o pe Brit ca invitată.

Atu-ul lui Drew este că a ştiut să şi-o apropie pe Spears în urmă cu mai mulţi ani, iar cântăreaţa n-a uitat niciun gest de prietenie, într-o perioadă în care toţi o arătau cu degetul şi prea puţini încercau s-o înţeleagă.

"Putem avea o conversație unică”, a spus Drew pentru "Variety". „Nu sunt prea mulţi cei care să-şi fi pierdut public libertatea, să fi făcut crize de depresie în fața tuturor, să fi devenit de râsul lumi şi să se lupte să-şi revină.”

Britney nu a răspuns încă propunerii de-a apărea la "The Drew Barrymore Show", difuzat de CBS, deși ar fi primul ei interviu "din libertate". Dar nu ar fi prima dată când cele două staruri fîşi manifestă public afecţiunea. Într-o postare de pe 6 aprilie, ştearsă ulterior, Britney le-a declarat pe Drew Barrymore și Kate Hudson „cele mai frumoase persoane” pe care le-a văzut vreodată. „Am întâlnit 1.000 de celebrități în branşă... dar trebuie să spun că cei doi oameni care m-au lăsat, efectiv, fără cuvinte au fost Kate Hudson și Drew Barrymore, a scris Spears, alături de fotografiile actrițelor. „Sunt de departe cei mai frumoși 2 oameni pe care i-am văzut vreodată în viața mea!!! Ce șocant!!!”.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram