Drew Barrymore s-a căsătorit a treia oară

3 iunie, 2012

Zi fericită pentru actriţa americană şi logodnicul ei, Will Kopelman, care s-au căsătorit ieri, în cadrul unei ceremonii private, în Montecito, California.

Zi fericită pentru actriţa americană şi logodnicul ei, Will Kopelman, care s-au căsătorit ieri, în cadrul unei ceremonii private, în Montecito, California.

După cele două căsătorii pe care le-a avut proprietarul unui bar, Jeremy Thomas (1994-1995) şi, respectiv, cu cu actorul de comedie Tom Green (2001-2002), Drew Barrymore (37) îşi pierduse speranţa că va mai găsi pe cineva care s-o convingă să ajungă din nou la altar.

Dar iată că Will Kopelman (34), care i-a pus pe inelar o bijuterie de logodnă Crăciunul trecut, pare a fi alesul. Mai mult decât atât, căsătoria celor doi vine la pachet şi cu un bebeluş, care se va naşte anul acesta şi despre existenţa căruia părinţii habar n-aveau la momentul cererii în căsătorie.

Să fie, oare, mâna destinului? Cert e că Will, consultant în domeniul artei, a devenit ieri cel de-al treilea soţ al lui Barrymore în prezenţa a 200 de invitaţi, printre care s-au numărat colega ei de platou din seria „Îngerii lui Charlie“, Cameron Diaz, dar şi actriţa Reese Witherspoon şi actorul de comedie Jimmy Fallon.

Ceremonia de căsătorie a fost una evreiască şi a fost oficiată de rabinul familiei Kopelman. Mirii au purtat la nuntă ţinute Channel, firmă pe care tatăl mirelui, Arie Kopelman, a condus-o într-o vreme.

Nunta a fost precedată, vineri seară, de un dineu la care au participat 70 de prieteni şi membri ai familiei.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg