Dublă aniversare pentru Andra şi Cătălin Măruţă. "Ador să le povestesc copiilor despre asta"

24 august, 2022

Formează unul dintre cele mai iubite power-couples de la noi, iar ieri au avut cel mai frumos motiv să împartă un tort cu ciocolată.

Andra si Catalin Maruta dubla aniversare (1) jpg

Nu că le-ar lipsi momentele de sărbătoare, dar iată unul în plus, venit într-o zi cu dublă semnificaţie pentru familia lor: ziua Andrei şi aniversarea căsătoriei sale cu Cătălin Măruţă.

Frumoasă dată de 23 august, fără nicio conotaţie istorică sau politică, în care s-a născut una dintre cele mai iubite artiste de la noi şi în care, 22 de ani mai târziu, ajungea la altar, la Târgu Jiu, la braţul entertainerului Cătălin Măruţă.

Andra si Catalin Maruta dubla aniversare (10) jpg

Cei doi se cunoscuseră în 2003, când Cătălin era realizatorul emisiunii "Tonomatul de pe 2", de la TVR 2. Impresionat de vocea ei, Cătălin a invitat-o de mai multe ori în platou, însă relaţia propriu-zisă a început câţiva ani mai târziu, la malul mării. Măruţă realiza "Tonomatul estival", iar Andra avea concerte pe litoral.

Pâna să recunoască faptul că sunt împreună, zvonurile luaseră deja avânt, după ce Cătălin apăruse şi într-un videoclip al Andrei, în rolul iubitului ei. Iar, de ziua ei, moderatorul i-a adus atunci în platou un portbagaj plin de pepeni, ştiind că sunt fructele ei preferate - un gest rămas proverbial în poveştile lor de familie.

"Azi sărbătorim și 14 ani de căsătorie! Să avem cât mai mulți ani împreună, la fel de frumoși ca până acum! ❤️", spune Cătălin Măruţă privindu-şi acum soţia şi mama celor doi copii ai săi, David şi Eva.

"Dublă aniversare pentru noi azi!", a anunţat şi Andra. "E ziua mea, dar este și ziua noastră: 14 ani de la nuntă! Ador să îmi amintesc ziua în care am fost mireasă și să le povestesc și copiilor despre asta! ❤️", a scris ea pe Instagram, unde fanii s-au grăbit să dea like-uri pozelor aniversare, realizate acasă, împreună cu copiii lor, şi să-i transmită urări.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg