Ducele şi Ducesa de Cambridge se mai pregătesc de o nuntă

30 iulie, 2011

Frumosul cuplu a participat ieri la un cocktail party, pe iahtul regal Britannia, alături de numeroşi alţi invitaţi cu sânge albastru. A fost petrecerea de dinaintea următorului eveniment nupţial de la Casa Regală a Marii Britanii.

Frumosul cuplu a participat ieri la un cocktail party, pe iahtul regal Britannia, alături de numeroşi alţi invitaţi cu sânge albastru. A fost petrecerea de dinaintea următorului eveniment nupţial de la Casa Regală a Marii Britanii.

Azi, Zara Phillips, fiica Prinţesei Anne (sora Prinţului Charles), se căsătoreşte cu iubitul ei, jucătorul de rugby Mike Tindall, în Edinburgh. De la petrecerea de pe luxosul iaht nu a lipsit, desigur, Prinţesa Anne, dar nici tatăl Zarei, căpitanul Mark Phillips, şi cea de-a doua soţie a lui, Sandy Pflueger. Printre invitaţi s-au mai numărat Prinţul Harry, Prinţesele Beatrice şi Eugenie, dar şi prieteni de-ai mirelui, jucători de rugby. Kate şi William i-au felicitat pe Zara şi pe Mark şi în numele Reginei, care nu a luat parte la evenimentul de pe puntea vasului acostat în portul Leith, al oraşului Edinburgh. Locul ales e unul plin de semnificaţii. Iahtul Britannia s-a aflat în slujba Reginei timp de 44 de ani, purtând familia regală în 968 de voiaje oficiale. Mai mult, părinţii Zarei şi-au petrecut luna de miere la bordul aceluiaşi vas, într-o croazieră în Indiile de Vest, în 1973. E drept că 19 ani mai târziu aceştia au divorţat, dar asta nu i-a făcut pe Zara şi pe Mike să considere că Britannia le-ar aduce ghinion. Din contră! Cei doi nu şi-au ascuns afecţiunea ce-i leagă, la petrecere sărutându-se sub privirile încântate ale oaspeţilor.

Foto: Northfoto



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg