Ducele şi Ducesa de Cambridge se mai pregătesc de o nuntă

30 iulie, 2011

Frumosul cuplu a participat ieri la un cocktail party, pe iahtul regal Britannia, alături de numeroşi alţi invitaţi cu sânge albastru. A fost petrecerea de dinaintea următorului eveniment nupţial de la Casa Regală a Marii Britanii.

Frumosul cuplu a participat ieri la un cocktail party, pe iahtul regal Britannia, alături de numeroşi alţi invitaţi cu sânge albastru. A fost petrecerea de dinaintea următorului eveniment nupţial de la Casa Regală a Marii Britanii.

Azi, Zara Phillips, fiica Prinţesei Anne (sora Prinţului Charles), se căsătoreşte cu iubitul ei, jucătorul de rugby Mike Tindall, în Edinburgh. De la petrecerea de pe luxosul iaht nu a lipsit, desigur, Prinţesa Anne, dar nici tatăl Zarei, căpitanul Mark Phillips, şi cea de-a doua soţie a lui, Sandy Pflueger. Printre invitaţi s-au mai numărat Prinţul Harry, Prinţesele Beatrice şi Eugenie, dar şi prieteni de-ai mirelui, jucători de rugby. Kate şi William i-au felicitat pe Zara şi pe Mark şi în numele Reginei, care nu a luat parte la evenimentul de pe puntea vasului acostat în portul Leith, al oraşului Edinburgh. Locul ales e unul plin de semnificaţii. Iahtul Britannia s-a aflat în slujba Reginei timp de 44 de ani, purtând familia regală în 968 de voiaje oficiale. Mai mult, părinţii Zarei şi-au petrecut luna de miere la bordul aceluiaşi vas, într-o croazieră în Indiile de Vest, în 1973. E drept că 19 ani mai târziu aceştia au divorţat, dar asta nu i-a făcut pe Zara şi pe Mike să considere că Britannia le-ar aduce ghinion. Din contră! Cei doi nu şi-au ascuns afecţiunea ce-i leagă, la petrecere sărutându-se sub privirile încântate ale oaspeţilor.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg
Nasty la Cannes colaj jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Eva Longoria, GettyImages (2) jpg
FotoJet J Lo silver jpg
Demi Moore la Cannes GettyImages 2154037183 jpg
Ben Affleck și Jennifer Garner, Foto Profimedia (2) jpg
Richard Gere si fiul Homer  profimedia 0874028470 jpg
FotoJet Monica jpg
cristina cioran alex dobrescu