Ducesa de Cambridge, femeia perfectă! Vezi în ochii cui!

31 ianuarie, 2015

Se spune că frumuseţea absolută există doar în ochii privitorului, însă potrivit unui studiu, această frumuseţe este întruchipată într-una dintre cele mai îndrăgite şi populare femei din lume. Un site de dating cu peste 22.000 de mii de utilizator

Se spune că frumuseţea absolută există doar în ochii privitorului, însă potrivit unui studiu, această frumuseţe este întruchipată într-una dintre cele mai îndrăgite şi populare femei din lume. Un site de dating cu peste 22.000 de mii de utilizatori au făcut un studiu privind aspectul femeii ideale.

Potrivit rezultatului, femeia ideală are părul castaniu, ochii verzi, siluetă silfidă, este nefumătoare şi bea alcool doar la ocazii speciale. Descrierea nu este departe de... Ducesa de Cambridge, soţia Prinţului William.

Studiul mai arată că femeia ideală este una şcolită, care deţine cel puţin o diplomă de studii universitare, este graţioasă şi este un exemplu al diplomaţiei. O potrivire mai bună nici că se putea cu CV-ul Ducesei de Cambridge.

Kate Middleton(33) întruneşte cu prisosinţă toate caracteristicile de mai sus, aşadar nici nu-i de mirare că este atât de plăcută de toată lumea. Aşadar, norocos Prinţul William că a pus ochii pe ... femeia perfectă!Recente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg