Duelul damelor. Camilla a strălucit într-o rochie regală, Melania într-o ţinută glamour á la Hollywood

5 iunie, 2019
1 melania trump gettyimages 1153728398 jpg jpeg

Ieri seară, a venit rândul cuplul prezidenţial să găzduiască o petrecere în onoarea regalităţilor. Şi au făcut-o! Dineul a avut loc la reşedinţa ambasadorului american în Marea Britanie, şi invitaţii de onoare au fost Prinţul Charles şi Camilla, Ducesă de Cornwall.

Dacă cu o seară în urmă, Melania şi Donald Trump au fost invitaţii reginei Elisabeta la Palatul Buckingham, aseară au vrut să reproducă invitaţia la un dineu mai discret, organizat la reşedinţa ambasadorului american în Marea Britanie. Cu doar 60 de invitaţi, dineul a fost unul pe placul preşedintelui american: lipsit de discursuri şi un meniu cât mai simplist, bazat pe carne de vită, cartofi, îngheţată şi vin în valoare de 30 de lire sterline sticla.

2 melania trump gettyimages 1153716525 jpg jpeg

Cât despre ţinute, doamnele au avut grijă ca eleganţa să fie la ea acasă. Şi asta pentru că au ales, din nou, să etaleze rochii lungi, de seară, în ton cu preţiozitatea evenimentului. Cu toate acestea, aseară, s-a văzut mai bine ca oricând diferenţa stilistică dintre cele două femei. Asta pentru că soţia Prinţului Charles a purtat o rochie de-o eleganţă regală, la care a potrivit bijuterii-statement, în timp ce Melania a mers pe idee de glamour, întâlnită la starurile hollywoodiene. Vezi galeria foto pentru mai multe imagini de la această întrunire!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg