Duelul divelor: Julia Roberts (52) vs. Cate Blanchett (50). Cine a arătat mai bine aseară, la British Fashion Awards, în ţinute Armani?

3 decembrie, 2019
1 fotojet jpg jpeg

Într-una dintre cele mai importante seri fashion din an, cele două actriţe au adus eleganţa pe covorul roşu, dând astfel dovadă de maturitate stilistică şi încredere în felul cum arată după… prima tinereţe. Care este preferata voastră, Julia sau Cate?

La British Fashion Awards 2019, covorul roşu a fost plin cu topmodele, style icons şi designeri de top. Iar printre starurile care au atras cel mai mult atenţia aseară, la Royal Albert Hall din Kensington, Londra, s-au numărat Julia Roberts (52) şi Cate Blanchett (50).

Alb-negru

fotojet1 jpg jpeg

Actriţa din Blue Jasmine a strălucit din cap până-n picioare într-o rochie diafană, din tul ivory, creată de atelierul Armani Privé, care a avut mare impact pe covorul roşu de la eveniment. Australianca de 50 de ani şi-a accentuat talia de vis cu o curea fină din satin, accesorizându-şi întreaga ţinută cu o pereche superbă de cercei cu diamante.    

Prin contrast, “Frumuşica” a optat pentru un costum negru, strălucitor, tot Armani Privé, pus în valoare nu numai de zâmbetul irezistibil al actriţei, ci şi de o pereche de cercei statement, care au reuşit să adauge un strop de culoare ţinutei monocrome a starului.

4 jpg jpeg

Cele două staruri hollywoodiene au fost invitate de designerul Giorgio Armani la evenimentul de mare anvergură, fiind el însuşi eleganţa întruchipată într-un tuxedo de catifea.

Ce au în comun cele două vedete care au făcut furori ieri seară la evenimentul fashion din Londra, în afară de ţinutele lor Armani?

Amândouă actriţele se bucură de un succes răsunător la Hollywood, menţinându-se printre A-listerii din Cetatea Filmului de decenii întregi (Julia fiind în domeniu de peste 30 de ani, iar Cate, de 27 de ani). Mai mult, ele reprezintă o generaţie care a făcut dovada unui talent actoricesc profund, care a fost expus atât în drame complexe, cât şi în comedii reuşite.

fotojet4 jpg jpeg

Nu în ultimul rând, atât Julia, cât şi Cate şi-au păstrat, în tot aceşti ani, frumuseţea care le-a consacrat, farmecul lor incontestabil. Cum au reuşit una ca asta?

Cel mai probabil, nu cu ajutorul bisturiului. În cazul lor, ridurile n-au fost estompate sau eliminate cu botox, expresia facială a rămas intactă ca la începutul carierei lor. Nu-i exclus ca ambele dive să urmeze un program riguros de întreţinere fizică, pentru a se putea prezenta în spaţiul public în toată splendoarea lor. Doar că au intervenit amândouă numai acolo unde a fost absolut necesar pentru cineva trecut de 50 de ani. Iar rezultatele sunt absolut lăudabile, nu credeţi?  

foto - Profimedia 



Recente pe Ok! Magazine

Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Jennifer Lopez, Met Gala, GettyImages (2) jpg
FotoJet Met 2024 jpg
George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg