Duelul Ivanka - Melania Trump. Miza este popularitatea!

21 ianuarie, 2017
hdhdh jpeg

Ivanka şi Melania Trump sunt zilele acestea printre cele mai mediatizate doamne din Statele Unite ale Americii şi nu numai, odată cu debutul seriei de ceremonii pentru învestirea noului preşedinte, Donald Trump, continuând cu depunerea jurământului şi cu balul de inaugurare. Practic, a început o nouă eră în istoria preşedinţilor Americii şi a famiilor lor.

image

Ieri, membrii familiei Obama au fost gazde pentru ultima oară la Casa Albă, cedând  locul care le-a fost casă timp de 8 ani clanului Trump. Cu toate că există mai multe femei în marea familie a preşedintelui, adevărul este că lupta pentru popularitate se dă între soţia Melania şi fiica lui Donald, Ivanka.

În timp ce Ivanka este mâna dreaptă a preşedintelui şi i-a fost alături pe tot parcursul campaniei pentru alegeri, Melania încearcă să-i cucerească pe americani cu şarmul şi apariţiile publice demne de o fostă Miss.  Fiica lui Trump a câştigat deja simpatia cetăţenilor şi se prea poate să fie în continuare în centrul atenţiei şi de la instalarea preşedintelui la Casa Albă, Ivanka, soţul şi copiii acestora mutându-se la Washington. Oare care dintre divele Trump, Melania sau Ivanka,  va fi Prima Doamnă cu adevărat în ochii poporul american?

Până atunci, să vedem care sunt asemănările şi diferenţele dintre fiica favorită şi soţia privilegiată,  două doamne care "se bat" pentru titlul de popularitate.

Foto: Getty Images, HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg