Duelul posterioarelor. Celebrităţile care au încins spiritele pe Instagram

16 decembrie, 2016
posterioare jpeg

Ca şi-n anii trecuţi, celebrităţile nu s-au sfiit, anul acesta, să posteze pe reţelele de socializare tot ce au mai bun din dotare. Modele precum Elsa Hosk, Bella Hadid sau Kendall Jenner, au demonstrat că au tot ce le trebuie pentru a fi pe cele mai prestigioase podiumuri din lume. La fel au făcut şi Rihanna, Serena Williams sau Bella Thorne, care au vrut doar să arate că şi ele au... cu ce! Haideţi să vedem şi noi, aşadar, cine se poate lăuda cu un posterior apetisant!

Bella Hadid

image

Anul acesta, a debutat în echipa ”Îngeraşilor” Victoria`s Secret, aşa că trebuia să demonstreze că merită cu prisosinţă locul în echipa supermodelelor. Bella Thorne

image

Şi ea se bucură de un trup armonios, aşa că n-are motive de sfială la plajă.

Elsa Hosk

image

Ea e una dintre veteranele Victoria`s Secret şi ştiam de mult că se bucură de o siluetă perfectă. Continuă să ne-o demonstreze de fiecare dată când se pozează la plajă.

Hailey Baldwin

image

Nu ne e foarte clar cu ce se ocupă ea în prezent, dar ştim că fiica lui Stephen Baldwin are un posterior tonifiat şi un corp de model. Ah, da, ea este model...

Iggy Azalea

image

Despre ea s-a zvonit că ar fi apelat la mâna dibace a unui chirurg plastician pentru a ajunge la acest rezultat. Ea n-a confirmat, dar nici n-a infirmat. Eh, ce mai contează., atâta vreme cât rezultatul este atât de reuşit.

Karrueche Tran

image

Nici despre ea nu se ştiu prea multe, în afara faptului că a avut o relaţie de lungă durată cu Chris Brown (aka fostul Rihannei) şi că se bucură de acest posterior...

Kendall Jenner

image

O fi ea slăbuţă, dar posteriorul e aşa cum trebuie: bombat şi tonifiat! Ce bine că n-a luat exemplu de la surorile sale mai mari (vezi Kim şi Khloe) şi şi-a păstrat formele naturale!

Lea Michele

image

De când a rămas singură, Lea postează numai astfel de cadre pe contul ei de Instagram. Totuşi, suntem siguri că nimeni nu se arată deranjat.

Kylie Jenner

image

Ea zice că nu şi-a făcut nimic, dar noi constatăm că le are pe toate: buze voluminoase, talie de viespe şi posterior bombat, asemenea surorilor sale operate Kim şi Khloe Kardashian.

Rihanna

image

La ea ştim sigur că totul e natural, căci ştim cum merg lucrurile prin Barbados. Mda, ne place!

Amber Rose

image

Şi cea care a dat tonul în împlanturi în fese: Amber Rose. Sau era rivala ei, Kim Kardashian?Serena Williams

image

Ani de antrenamente dau întotdeauna rezultate. Serena Williams se bucură de un posterior bine tonifiat...Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg