Duelul stilurilor: de la cine se inspiră vedetele noastre?

10 mai, 2017
deshidere jpeg

Scenele internaţionale, Hollywoodul şi, mai ales, vedetele care au foarte mare succes în mediul online sunt o sursă de inspiraţie pentru toată lumea. Iată câteva asemănări de stil care ne demonstrează că vedetele noastre "ţin pasul" cu vedetele lor.

Katy Perry vs. Delia vs. Rihanna

Delia este recunoscută pentru stilul ei nonconformist. Şi chiar dacă de cele mai multe ori respectă trendurile internaţionale, ţine mereu să aducă un suflu nou, personal look-ului ei. Iat-o aici în celebra bluză Moschino pe care vedete precum Rita Ora, Rihanna sau Katy Perry au ales s-o poarte chiar şi pe covorul roşu.

Katy Perry vs. Delia

Cântăreaţa noastră nu face un secret din faptul că este o fană veritabilă a Rihannei. Sacrificiul pentru artă şi stil a mers până într-acolo încât s-a coafat, vopsit şi impletit precum idolul ei.

image

Delia a vrut să transmită întocmai ideea că once you go Rihanna you never go back şi a purtat chiar o pereche de ghete din colecţia Fendi X Puma pe care Rihanna a lansat-o la finalul lui 2016.

image

Rita Ora vs. Alina Erimia

Evoluţia stilistică a Alinei este impresionantă. Dacă la momentul lansării era o adolescentă talentată, dar destul de conservatoare, iată cum, în ultimii ani, aceasta a reuşit să adopte un stil stylish şi cool atunci când este nevoie, devenind o etalon de stil pentru noua generaţie.

Cele două apariţii pe covorul roşu au impus un styling preţios.

Nici în ceea ce priveşte un look de zi, cele două nu se diferenţiază foarte tare. Iată două ţinute casual, accesorizate cu cizme peste genunchi, ce transmit un aer relaxat, fresh şi extrem de modern.

image

Satinul şi mătasea vor fi întotdeauna două materiale fluide extrem de elegante şi potrivite pentru ocaziile speciale. Două modele asemănătoare, extrem de senzuale, purtate cu acelaşi model de sandale. Aşadar, Alina a avut din nou un styling extrem de reuşit, inspirat de covorul roşu de la Hollywood.

image

Britney Spears vs. Andreea Bălan

Ţinutele de scenă ale ambelor vedete au fost mereu sexy şi surprinzătoare.Andreea etalează mereu un trup bine întreţinut, în timp ce fluctuaţiile de greutate ale lui Britney Spears nu au fost mereu în avantajul acesteia.

image

Andreea trece foarte uşor de la un look copilăros la cel elegant. Iată două şedinţe foto care arată că cea mai importantă este atitudinea.

image

Lady Gaga vs. Corina

Extravaganţele cântăreţei americane sunt, de ceva vreme cunoscute, comentate şi promovate, însă nici Corina nu stă prost la acest capitol. Senzualitate, sexualitate, extremism şi exuberanţă, toate acestea caracterizează apariţiile solistei noastre pe covorul roşu, la concerte şi chiar şi în ceea ce priveşte postările pe contul său de Instagram. Iată două apariţii asemănătoare şi extrem de comentate.

image

Încălţămintea cu platforme s-a transformat într-un accesoriu definitoriu pentru cele două. Şi chiar dacă apariţiile publice împun o anumită prestanţă, eleganţă, ele nu se sfiesc să îşi facă apariţia în outfituri pline de extravaganţă.

image

Dacă pentru videoclipul piesei "Alejandro", Lady Gaga a ales controversatul costum din latex , semnat Atsuko Kudo, Corina nu s-a lăsat mai prejos şi a postat pe Instagram câteva fotografii ce o înfăţişau în măicuţă nonconformistă.

image

Mariah Carey vs. Anda Adam

Trupurile lor voluptoase şi formele apetisante nu le-au împiedicat pe cele două cântăreţe să abordeze ţinute sexy, cu care să îşi impresioneze audienţa. Glitter-ul, corsetele şi costumele din piele, body-urile şi coafurile nonconformiste sunt "specialităţile" celor două.

image

Celebra felicitare de Crăciun pe care Mariah Carey o lansează în fiecare an pentru a aniversa celebrul său hit "All I Want For Christmas Is You". Nici Anda nu s-a lăsat mai prejos şi s-a fotografiat într-o sexy crăciuniţă.

image

Foto: Getty Images, Hepta, Pinterest, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate