Duelul titanilor la Chefi la cuţite. “A fost prima oară când ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express”

21 aprilie, 2020
1 titan jpg jpeg

Showul culinar “Chefi la cuţite” revine la Antena 1, pentru două zile (29 şi 30 aprilie), cu un concept special.

Titani la cuţite ne propune o nouă competiţie între cei cei chefi: Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu. De această dată, ei vor face echipă cu alţi chefi celebri din România, iar marea luptă se va da pentru o ... statuie. Chef-ul a cărui echipă câştigă va avea propria statuie în platoul Chefi la cuţite pe toată durata filmărilor pentru sezonul opt al show-ului.

Mecanismul este simplu. Nouă chefi celebri din România (Nicolai Tand, Gabi Toader, Orlando Zaharia, Stefan Popescu, Antonio Passarelli, Simona Pope, Florin Ivan, Maria Burlacu şi Gabriela Prisecaru) vor pregăti câte un preparat. La fel ca şi în cazul degustărilor pe nevăzute, chefii vor încerca să ghicească cui aparţine fiecare farfurie şi îşi vor forma echipele în funcţie de ce gustă. Fiecare echipă va avea apoi de gătit pornind de la o anumită temă, iar de această dată Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu trec şi ei la treabă. Câştigătorii vor fi stabiliţi în urma degustărilor efectuate de diverşi invitaţi.

„Nivelul competiţiei va fi unul ridicat, farfuriile vor arăta spectaculos, trecem la un alt nivel de data asta. În plus, nu vom mai da sfaturi de pe margine, ci vom fi şi noi în mijlocul acţiunii şi vom găti cot la cot cu cei din echipa noastră”, a declarat Florin Dumitrescu.

„A fost o altfel de competiţie chiar şi pentru noi. Dar a ieşit foarte mişto. Suntem cu toţii din aceeaşi breaslă, ne ştim de ani de zile, dar nu am mai avut ocazia să gătim împreună până acum şi, vă daţi seama, fiecare are păsărelele lui în bucătărie. A ieşit ce trebuie” , a completat şi Cătălin Scărlătescu.

„A fost prima oară când noi trei ne-am revăzut după ce m-am întors din Asia Express. Se lasă cu cadouri, glume cât cuprinde, dar la final ajungem la cuţite. Eu am prins şi mai tare gustul competiţiei, mi-a fost dor de bucătărie şi...cine nu ar vrea să i se ridice statuie” , a mãrturisit Sorin Bontea.

"Vă daţi seama cum este să stai printre farfuriile a nouă chefi?! Ce gusturi, ce mirosuri?! Au fost nişte zile de filmare  complicate. Lăsând gluma la o parte, eu pot să vă spun că a fost o competiţie 100% reală, pentru că vorbim de nişte oameni cu greutate în arta culinară, perfecţionişti, pentru care fiecare preparat e o provocare, mai ales când sunt în competiţie. În ceea ce-i priveşte pe cei 3 Chefi la cuţite, ideea de a avea o statuie în platou a scos tot ce-i mai bun din ei’’, a completat şi Gina Pistol.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}