Dulce Maria, actriţa din serialul "Rebelde", a devenit mamă pentru prima oară: "Nu pot exprima tot ce simt"

4 decembrie, 2020
6 dulce maria a devenit mama 5 jpg jpeg

A devenit cunoscută în România graţie rolului său din serialul pentru adolescenţi "Rebelde", iar acum se bucură de un succes uriaş pe plan personal. Dulce Maria a devenit mamă pentru prima oară!

Dulce Maria are 34 de ani şi este în culmea fericirii. A devenit mămică pentru prima oară, a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă. Nu s-a abţinut şi imediat a postat pe reţelele de socializare un mesaj însoţit de o fotografie sugestivă:

"Niciun cuvânt nu poate exprima tot ce simt... mai întâi mulţumesc infinit mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a lăsat să trăim cel mai mare miracol al vieţii, cel mai mare dar al lui Dumnezeu, expresia iubirii noastre imense... o experienţă transformatoare, viaţa ta se împarte în ea un înainte şi după, nu ştii cât poţi ţine, dar pentru dragoste creşti mai puternic... a meritat să te cunosc şi să te am acum în braţele mele, micuţule războinic, mulţumesc @pacoalvarezv pentru că eşti cel mai bun Tata pentru puiul nostru frumos care a venit sa ne schimbe viata. Maria Paula te iubim cu toată fiinţa noastră. Promit să fac totul în mine să fiu cea mai bună mamă pentru tine steaua mea frumoasă ❤️🙏🏻🙌🏼 Te iubim"

5 dulce maria a devenit mama 1 jpg jpeg

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, are deja doi copii

Anahi, cunoscută din serialul Rebelde, a devenit mamă pentru a doua oară în februarie 2020. L-a arătat tuturor fanilor pe băieţelul său recent născut. În luna noiembrie 2019, Anahi a anunţat că va deveni mamă din nou. Atunci a început să îşi arate burtica de gravidă şi tot atunci a anunţat că ea şi soţul vor avea încă un băieţel. Pe micuţ l-au numit Emiliano.

Anahí Giovanna Puente Portilla de Velasco mai are un fiu, Manuel, în vârstă de 2 ani. Actriţa este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, un politician din Mexic.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetBasic roz jpg
Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, Getty (4) jpg
Ivanka și Ivana Trump, Profimedia 0716593562 jpg
Actriţa Brooke Shields FOTO Profimedia
Jennifer Lopez la Premiile Grammy 2023, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci GettyImages 1463279292 jpg
Madonna la Premiile Grammy 2023, Getty (1) jpg
FotoJetGrammy jpg
4 kylie minogue cancer 4 jpg jpeg
Paco Rabanne   GettyImages 675910 jpg
Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}