Dulce răzbunare? Vedeta pe care Ben Affleck a pupat-o și a îmbrățișat-o înainte de revederea cu JLo

17 septembrie, 2024

După ce Jennifer Lopez a apărut ținându-se de mână cu Matt Damon, Ben Affleck se răzbună și a apărut cu soția actorului. Amândoi au nevoie de consolare în plin proces de divorț!

Ben Affleck Getty Images (1) jpg

Ben Affleck își ține prietenii aproape în plin divorț de Jennifer Lopez sau cel puțin așa impresia cu ipostazele în care a fost surprins. Joi, actorul, în vârstă de 52 de ani, a fost fotografiat în Los Angeles sărutând-o pe cap pe Luciana Barroso, soția actorului Matt Damon, care îi e prieten și partener de afaceri. Cei doi se îndreptau către o întâlnire, Ben Affleck purtând un costum bleumarin și o bluză albastru deschis.

În ceea ce o privește pe Luciana Barroso, ea a îmbrăcat un costum negru, cu părul prins într-o coadă împletită. Apariția lor vine la o săptămână după ce Matt Damon, în vârstă de 53 de ani, a ocupat prima pagină a ziarelor pentru că a ținut-o de mână pe Jennifer Lopez în timpul unei discuții intime la Festivalul Internațional de Film de la Toronto. După ce și-au promovat noul film „Unstoppable”, cei doi au avut o „conversație lungă și profundă” la o petrecere de după, potrivit publicației People.

Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (1) jpg

Ben Affleck a lipsit de la eveniment, deși a lucrat la film. Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a pășit singură pe covorul roșu într-o rochie argintie „Revenge”, cu fante laterale deschise, legate cu funde negre. Rochia revelatoare Tamara Ralph i-a făcut pe mulți fani să creadă că ea și-a îndepărtat tatuajul cu inițialele lui Ben Affleck, de care e în plin proces de divorț. 

Cuplul s-a căsătorit în iulie 2022 și a stârnit speculații cu privire la despărțire la începutul acestui an, alimentând zvonurile prin scoaterea la vânzare a casei lor conjugale și respingerea întrebărilor cu privire la despărțirea lor. Nu numai că perechea și-a petrecut aniversarea nunții separat în iulie, dar Ben Affleck a ratat petrecerea de ziua de naștere a lui vedetei. Jennifer Lopez a depus actele de divorț în august, după luni întregi de zvonuri. 

Chiar dacă sunt în proces, în weekend, Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut împreună cu toți copiii lor. Au luat împreună prânzul, spre uimirea tuturor. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg