Duminică, Mircea Dinescu îl pune la cratiţă pe Horia Brenciu FOTO

9 aprilie, 2016
Dinescu si Brenciu 8838 jpeg

Doi artişti şi doi artizani în bucătărie care fac echipă bună la „Politică şi delicateţuri”.

image

Horia Brenciu şi Mircea Dinescu se distrează de minune împreună, se completează reciproc şi „jonglează” cu ingredientele în bucătărie, apoi coboară în cramă pentru o muzică bună, o vorbă caldă, cu bucatele preparate alături. La bucătărie, gazda şi invitatul pregătesc un ostropel de cocoş de ţară cu o garnitură specială, o altă invenţie năstruşnică a lui Dinescu: rulouri de ştervie umplute cu piure. Plin de viaţă şi de farmec, Brenciu dă o mână de ajutor în bucătărie şi declară: „Dinescu a reuşit ceea ce soţia mea nu a reuşit încă: să mă pună să gătesc”. Replica lui Dinescu, despre musafirul său, vine imediat: „Horia e genul de om care are o delicateţe înnăscută, în ciuda zarvei pe care o poartă întotdeauna cu sine”.

image

După ce bucatele sunt gata, show-ul şi agitaţia se mută din bucătărie în crama restaurantului Lacrimi şi Sfinţi, unde cei doi sunt aşteptaţi de taraful Constantin Lătăreţu şi de o carafă sănătoasă de vin rose de la Cetate. Aici, invitatul şi gazda trec la lucruri mai serioase: povestesc despre familie, carieră şi destin, iar din când în când se opresc, fie pentru a asculta muzică şi a cânta cu lăutarii, fie pentru a gusta din bucatele preparate, totul într-o atmosfera caldă şi prietenească.

image

„E un tip care împrăştie bucurie şi seninătate în jur”, a spuns Mircea Dinescu despre invitatul său.

La rândul său, Horia Brenciu a recunoscut că: „Dinescu a reuşit ceea ce soţia mea nu a reuşit încă: să mă pună să gătesc”.

image

Ediţia Politică şi delicateţuri în care Horia Brenciu trece la cratiţă poate fi urmărită duminică, 10 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 1 şi TVR HD sau online, pe TVR+.

image


Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg