După „America Express”, Larisa Iordache își testează curajul la „Splash! Vedete la apă”

20 iunie, 2024

Gimnasta, ȋncurajată de Nadia Comăneci și Octavian Bellu, a spus „Da” unei noi provocări lansate de Antena 1.

Larisa Iordache Splash vedete la apa 2 JPG

Larisa Iordache, multiplă campioană mondială și europeană, se numără printre participanții „Splash! Vedete la apă”, hotărâtă să-și depășească toate limitele și, în ciuda fricii de înălțime, campioana a răspuns <Da!> provocării: „Am acceptat provocarea „Splash! Vedete la apă” instant, cu brațele deschise, pentru că mi-am dorit să-mi arăt mie, încă o dată, că sunt capabilă să fac lucruri de care îmi este teamă, pentru că, da, există frica de înălțime. Totodată, mi-am dorit să fiu cea mai bună în momentul în care fac săritura, iar oportunitatea de a fi în emisiune m-a ajutat să am mult mai multă încredere în mine și să realizez faptul că, dacă îmi propun ceva, reușesc!“, a declarat Larisa Iordache, care nu a lipsit de la niciun antrenament: ,,Am fost prezentă la fiecare antrenament și foarte focusată pe ceea ce am de făcut, astfel încât să mă asigur că voi sări perfect”.

În seara competiției, Larisa Iordache a primit încurajări de la Octavian Bellu, care i-a transmis: ,,Ai toate calitățile necesare pentru a învinge și am mare încredere că vei reuși să efectuezi sărituri grele!”, dar și de la Nadia Comăneci: ,,Baftă multă în această nouă încercare și îți doresc să faci o săritură de nota 10!” De la canapea, nu au lipsit cei mai apropiați prieteni ai Larisei, care i-au oferit toată susținerea și nici soțul ei, campionul la tenis de masă Cristian Chirița, care a emoționat-o pe fosta gimnastă: ,,Cu siguranță, vei face un salt spectaculos, din toate punctele de vedere! Eu și întreaga țară ne mândrim cu tine!”.

,,De-a lungul anilor, am trăit diferite senzații și emoții, care mai de care mai puternice, iar participarea la „Splash! Vedete la apă” m-a ajutat să simt, din nou, adrenalina de care am fost dependentă de-a lungul anilor”, a completat Larisa Iordache.

Ce săritură a executat campioana și de la ce înălțime, telespectatorii vor putea descoperi urmărind cel mai nou sezon „Splash! Vedete la apă”, ce va avea premiera sâmbătă, 29 iunie, de la 20:00, la Antena 1.

Răzvan Fodor, Ramona Olaru și Anamaria Ionescu sunt cele trei gazde ale celui mai curajos show al verii, în vreme ce Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Marin şi Cosmin Natanticu sunt cei care, de la masa juriului, vor nota prestațiile, dar și evoluția participanților, din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor.

Noul sezon „Splash! Vedete la apă” dă startul distracției începând cu 29 iunie, de la ora 20.00, în fiecare sâmbătă și duminică, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.



Recente pe Ok! Magazine

Corina Caragea foto Pro TV Dechidere SSS06076  update (1) jpg
TĂTUȚU` jpg
Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg