După ani de ranchiună, Kobe Bryant încerca o împăcare istorică cu tatăl său

28 ianuarie, 2020
1 kobe bryant impacare cu tatal joe bryant 2 jpg jpeg

Deşi era faimos şi bogat, fostul star NBA suferea din cauza relaţiei conflictuale cu familia sa.

De aproape două decenii, Kobe Bryant se rupsese de familia sa, care nu era de-acord cu relaţia lui cu Vanessa Laine, de origine mexicană. Chiar şi după patru copii cu aceasta şi după ce a demonstrat că mariajul lui a supravieţuit unui scandal de hărţuire sexuală, părinţii lui Kobe nu au reuşit să se apropie prea mult de nora lor - pe care o considerau prea tânără şi prea "albă" la momentul căsătoriei din 2001.

De altfel, ruptura propriu-zisă s-a produs odată cu refuzul familiei Bryant de-a participa la nuntă. Ulterior, Kobe nu i-a mai contactat decât la botezul primei sale fiice, Natalia, născută în 2003.

Din păcate, Joe şi Pam Bryant aveau să-şi dezamăgească din nou fiul - unul dintre cei mai iubiţi baschetbalişti ai tuturor timpurilor - în 2013, când au scos la licitaţie, fără ştirea lui, câteva dintre obiectele lui personale, printre care două uniforme de liceu şi două inele Los Angeles Lakers pe care le avea de la campionatul din 2000.

Aceeaşi relaţie rece a avut-o şi cu cele două surori ale sale, pe care deşi le considera "foarte deştepte şi educate", le mustra pentru dependenţa financiară pe care o aveau faţă de el.

În ultimul timp, însă, tot Kobe încerca o reapropiere de familie, fiind văzut în compania tatălui său, Joe Bryant - la rândul său, fost jucător NBA şi antrenor în WNBA. Potrivit fostului antrenor al lui Kobe, Wayne Slappy, tată şi fiu au avut parte recent de un moment emoţionant. "Mi-amintesc că eram cu el pe un teren din Santa Barbara şi l-am văzut îmbrăţişându-şi tatăl. Se vedea clar cât de mult se iubesc din felul în care se priveau şi-şi zâmbeau", a declarat Slappy pentru "New York Post".Recente pe Ok! Magazine

cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg