După ani de “război rece”, Angelina Jolie şi Brad Pitt au ajuns la un acord privind educaţia copiilor

16 aprilie, 2020
1 profimedia 0475975542 jpg jpeg

Au trecut aproape patru ani de când cei doi actori au pornit pe drumuri separate, invocând „diferenţe ireconciliabile”. Iată că după un război rece, soarele pare să răsară şi ce doi vor să se înţeleagă de dragul copiilor. 

În septembrie 2016 asistam, parcă, la finalul unui film prost, căci după o poveste de dragoste atât de intensă, Brangelina avea să dispară. Actorii au început, apoi, un proces dur, în care cel mai complicat lucru a fost să ajungă la un acord în ceea ce priveşte familia pe care au construit-o împreună în cei doisprezece ani de relaţie. După ce au obţinut custodia comună a celor şase copii ai lor - Knox, Vivienne, Pax, Shiloh, Maddox şi Zahara -, au făcut următorul pas şi au decis cum va fi educaţia lor. După cum relatează publicaţia Us Weekly, Angelina a fost de acord cu ideea pe care fostul ei soţ a susţinut-o încă de la început, optând pentru o „educaţie tradiţională”, o formă de învăţare care ar fi fost recomandată şi de terapeuţii copiilor. "Brad doreşte ca aceştia să fie într-un mediu şcolar şi să nu fie izolaţi, educaţi acasă", a spus o persoană din anturajul lor. Pe perioada pandemiei şi ei au adoptat studiul la distanţă: "Angelina îi ţine pe copii într-o rutină, îi trezeşte devreme în fiecare zi şi încep studiile imediat", a adăugat sursa. Pe lângă subiectele esenţiale, copiii celor doi îşi completează pregătirea studiind diferite limbi pe care ei înşişi le-au ales. Acest lucru a fost explicat chiar de actriţa la radio BBC: "I-am întrebat ce limbi voiau să studieze. Shi învaţă Khmai, care este o limbă cambogiană, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a ales germana şi rusa, Z vorbeşte franceza, Vivienne voia cu adevărat să înveţe araba şi Knox învaţă limba semnelor ",  a împărtăşit cu mândrie Angie.

Acordul la care au ajuns Brad şi Angelina îl exclude pe fiul lor cel mai mare, Maddox, care are 18 ani. Acesta şi-a început primul an la Universitatea Yonsei din Seul, Coreea de Sud. Studiază biochimie şi locuieşte într-o reşedinţă chiar în centru. „Nu puteam să fiu mai mândră”, a spus mama sa, care l-a însoţit la începutul semestrului. Din cauza pandemiei, însă, el s-a întors în Statele Unite pentru a petrece timp cu familia sa.

Angelina a mers să îl înscrie pe Maddox la universitatea di Seul
Angelina a mers să îl înscrie pe Maddox la universitatea di Seul

Maddox se antrenează într-un domeniu care nu are nicio legătură cu arta şi este atras şi de industria cinematografică şi chiar a făcut primii paşi în acest domeniu ca producător al filmului First They Killed My Father . Producţia a fost filmată chiar în ţara sa natală, Cambodgia şi este un lungmetraj interesant, în care a avut doi parteneri importanţi: mama lui era protagonista, iar fratele său, Pax, era fotograf şi responsabil cu o parte din sarcinile tehnice. "A fost minunat. Îmi doresc ca toţi să aibă o educaţie puternică, să înveţe ce înseamnă munca", a declarat actriţa.

Cei şase copii au trăit emoţia de la distanţă atunci când tatăl lor le-a dedicat premiul Oscar de pe scena Dolby Theatre. "Acesta este pentru copiii mei, care mă motivează în tot ceea ce fac. Vă iubesc!", a spus el, ridicând statueta pentru rolul său din Once Upon a Time la Hollywood. 

Brad le-a dedicat cel de-al doilea Oscar din cariera sa copiilor
Brad le-a dedicat cel de-al doilea Oscar din cariera sa copiilor

În ciuda faptului că niciunul dintre ei nu l-a însoţit pe actor la ceremonie, i-au trimis un mesaj pentru a-l felicita: „Le-a plăcut că i-am menţionat, a fost un moment foarte înduioşător pentru toată lumea (...) Pe măsură ce cresc, apreciază incredibilul talentele pe care le au părinţii lor. Ei ştiu că au norocul să-l aibă tată pe Brad. Dar ei sunt încă copii şi el este încă un tată pentru ei, nu Brad Pitt, câştigător de Oscar. Sunt picioarele pe pământ", a conchis Brad.Recente pe Ok! Magazine

Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg