VIDEO Angelina Jolie a ajuns în Ucraina și a aflat pe pielea ei cum e să fugi din calea bombardamentelor

2 mai, 2022
angelina jolie refugiati jpg

Odată ajunsă în zona de război, vedeta de la Hollywood a fost surprinsă de alarma antiaeriană și a fugit să se ascundă. 

Angelina Jolie și-a propus să ajungă în Ucraina pentru a vizita victimele războiului și a le da o mână de ajutor, din postura ei de ambasador al Organizației Națiunilor Unite. Ca și în Yemen, Vietnam sau Cambodgia, unde activitatea ei umanitară i-a condus pașii, fosta soție a lui Brad Pitt a hotărât să ia atitudine în privința femeilor și copiilor căzuți victime ale invaziei ruse în Ucraina, mulți dintre ei ascunși în subsoluri, buncăre sau, mai grav, prinși sub dărâmături, în urma bombardamentelor.

Angelina Jolie a pătruns în Ucraina prin nord, poarta de intrare a celor mai multe ajutoare sanitare și de armament, dar și a multor voluntari. Ea a ajuns în orașul Liov, metropolă inițial scutită de atacurile rușilor, dar ulterior bombardată intens, astfel că mulți dintre ucrainenii care doreau să iasă din țară cu trenul au căzut victime ale bombelor, mai cu seamă cele căzute în zona gării.

După ce a fost văzută într-o cafenea, unde a fost oprită de localnici pentru fotografii și autografe, Angelina Jolie a ajuns chiar în gara cu pricina și, în timp ce socializa cu copiii și părinții lor chiar din acea gară, alarma antiaeriană a început să sune, iar staff-ul Angelinei s-a grăbit s-o ducă într-un adăpost.

Filmul vizitei actriței circulă pe Internet și se aude cum spune că nu-i e teamă de atacurile cu bombe. „Nu-mi pasă“, spune Angelina, în timp ce se îndrepta spre adăpostul antiaerian.

Vizita Angelinei Jolie atrage din nou atenția asupra necesităților victimelor din Ucraina, într-o perioadă în care emoția războiului a început să scadă în intensitate pentru cei care urmăresc conflictul din surse media.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg
andreea marin 1024x567 1 jpg