VIDEO Angelina Jolie a ajuns în Ucraina și a aflat pe pielea ei cum e să fugi din calea bombardamentelor

2 mai, 2022
angelina jolie refugiati jpg

Odată ajunsă în zona de război, vedeta de la Hollywood a fost surprinsă de alarma antiaeriană și a fugit să se ascundă. 

Angelina Jolie și-a propus să ajungă în Ucraina pentru a vizita victimele războiului și a le da o mână de ajutor, din postura ei de ambasador al Organizației Națiunilor Unite. Ca și în Yemen, Vietnam sau Cambodgia, unde activitatea ei umanitară i-a condus pașii, fosta soție a lui Brad Pitt a hotărât să ia atitudine în privința femeilor și copiilor căzuți victime ale invaziei ruse în Ucraina, mulți dintre ei ascunși în subsoluri, buncăre sau, mai grav, prinși sub dărâmături, în urma bombardamentelor.

Angelina Jolie a pătruns în Ucraina prin nord, poarta de intrare a celor mai multe ajutoare sanitare și de armament, dar și a multor voluntari. Ea a ajuns în orașul Liov, metropolă inițial scutită de atacurile rușilor, dar ulterior bombardată intens, astfel că mulți dintre ucrainenii care doreau să iasă din țară cu trenul au căzut victime ale bombelor, mai cu seamă cele căzute în zona gării.

După ce a fost văzută într-o cafenea, unde a fost oprită de localnici pentru fotografii și autografe, Angelina Jolie a ajuns chiar în gara cu pricina și, în timp ce socializa cu copiii și părinții lor chiar din acea gară, alarma antiaeriană a început să sune, iar staff-ul Angelinei s-a grăbit s-o ducă într-un adăpost.

Filmul vizitei actriței circulă pe Internet și se aude cum spune că nu-i e teamă de atacurile cu bombe. „Nu-mi pasă“, spune Angelina, în timp ce se îndrepta spre adăpostul antiaerian.

Vizita Angelinei Jolie atrage din nou atenția asupra necesităților victimelor din Ucraina, într-o perioadă în care emoția războiului a început să scadă în intensitate pentru cei care urmăresc conflictul din surse media.

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Amber (2) jpg
lili22 jpg
Talulah Riley și Elon Musk jpg
Shakira (4) jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg