După ce a părăsit "Power Couple", Roxana Blenche revine la TV într-un tandem surpriză

29 februarie, 2024

Simpatica câştigătoare a show-ului "Chefi la cuţite" ne aduce un nou sezon savuros din cea mai gustată emisiune culinară de weekend, însă într-o nouă formulă.

Diana Munteanu la "Hello Chef", cu Roxana Blenche şi Samuel Le Torriellec. FOTO: Antena 1
Diana Munteanu la "Hello Chef", cu Roxana Blenche şi Samuel Le Torriellec. FOTO: Antena 1

După ce şi-a testat relaţia de cuplu la "Power couple", Roxana Blenche revine în bucătărie, unde a pus la dospit un nou sezon "Hello Chef". Noutatea constă în faptul că Roxana nu va mai prezenta singură emisiunea, ci va face tandem cu celebrul Chef Samuel Le Torriellec (pe care publicul îl cunoaşte ca jurat invitat din ediţiile "Chefi la cuţite"), din 2 martie, în fiecare sâmbătă, de la ora 14.30.

Provenind ei înşişi din două culturi diferite, cei doi chefi îi vor purta pe telespectatori într-o adevărată aventură culinară, din care nu vor lipsi provocările și nici diversitatea culturilor. Astfel, în fiecare ediţie a sezonului şapte "Hello Chef", un invitat-surpriză îi va provoca pe Chef Roxana Blenche şi pe Chef Samuel Le Torriellec la o adevărată întrecere a gusturilor, îmbinând armonios bucătăria românească şi influenţele internaţionale. Duelul va fi între gustul local şi cel internaţional, iar preparatul decis prin tragere la sorţi va fi jurizat chiar de invitatul misterios. Mai mult, pentru a întregi experienţa, cei doi chefi îi vor pregăti invitatului un meniu complet, pentru ca la final acesta să aleagă două preparate preferate.

„Noul sezon Hello Chef este cel mai tare sezon de până acum. Sunt în bucătărie cu Chef Samuel Le Torriellec - ce poate fi mai tare decât o combinație între o maramureșeancă și un francez? Va fi un sezon dinamic, amuzant, în care vom prepara multe rețete faine. Samuel este un om foarte fain, plin de energie, extrem de implicat și de muncitor și îl consider un bucătar și un prieten desăvârșit!”, a dezvăluit Roxana Blenche.

La rândul său, Chef Samuel Le Torriellec a declarat: ,,Pentru mine, "Hello Chef" este o experiență grozavă. Este genul de emisiune în cadrul căreia poți învăța multe lucruri din domeniul gastronomic. Ceea ce îmi place cel mai mult sunt implicarea și conexiunea pe care le am cu Roxana, iar relația noastră de prietenie face ca lucrurile să meargă foarte bine.

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi de chef Samuel Le Torriellec vor fi Diana Munteanu, Ana Bodea, CRBL, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Carmen Brumă, Codruța Filip, Leo Dumitru şi mulţi alţii. Ce surprize le-au pregătit cei doi chefi invitaților, dar și care vor fi preparatele fiecărei ediții, telespectatorii vor afla urmărind cel mai nou sezon Hello Chef, difuzat în fiecare sâmbătă, de la ora 14:30, la Antena 1.

FOTO: Antena 1



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg